neočekivano

"Htela je da bude zanimljiva, a izgleda kao šašava baka": Nikol Kidman kopira Kim Kardašijan bizarnim detaljem?

0

Australijska oskarovka poznata je po svedenom damskom stilu, ali sada nije odolela aksesoaru kojim je rijaliti zvezda Kim Kardašijan očarana

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumica Nikol Kidman spada u najbolje odevene žene sveta i u svakoj prilici oduševljava svojim elegantnim damskim stilom.


U njenom modnom "arsenalu" nalazi se mnoštvo balskih haljina, fanki komada koje uklapa u svečane prilike i interesantnih odevnih predmeta koji spajaju klasiku i aktuelne trendove. Međutim, Nikol je sada "pala" na prilično neuobičajen aksesoar, i to jedan koji je popularizovala rijalizi zvezda Kim Kardašijan!


Naime, Nikol je na Nedelji mode u Parizu viđena u crnom bodiju velikog okruglog izreza i dugih rukava, koji je kombinovala sa širokim farmerkama svetlije nijanse. Sve je začinila naočarima za sunce u obliku leptira raširenih krila, futurističkim modelom crne boje, kakav je Kim Kardašijan nosila više puta proteklih meseci.

 

Nikol Kidman
foto: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reakcije Nikolinih fanova nisu sjajne, pa se tako mogu pričitati komentari "Zašto jedna dama kopira starletu?", "Nikol pokušava da izgleda inovativno, ali deluje kao šašava baka", "Obe izgledaju glupo, da se razumemo", "Ovo treba da bude zanimljivo? Samo je komično"...

 

 

Kim Kardašijan, Kim Kardašijan Vest
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

makonda-tracker