anketa

"Postoji li IŠTA što ne bi obukla?", "Nosi li to ona PELENU?" Kim Kardašijan na meti podsmeha zbog neobične kreacije

0

Iz prvog reda najpoznatija rijaliti zvezda na planeti pratila je reviju modne kuće Balenciaga na Nedelji mode u Parizu, a za tu priliku "obukla" se tako da je skrenula pažnju svih prisutnih na sebe

foto: Instagram
foto: Instagram

Kada je reč o revijama na Nedelji mode, uvek je interesantno koje poznate ličnosti ih prate i šta su obukle za tu priliku, a ukoliko je ta poznata ličnost Kim Kardašijan (41) — zagarantovano je da će "ukrasti šou" i najluksuznijim odevnim komadima.


Kao što smo juče pisali, ovog puta to nije postigla ekscentričnom haljinom već "uradi sama" kombinezonom od, verovali ili ne, lepljive trake!

 


Kim je, naime, reviji modne kuće Balenciaga prisustvovala oblepljena od vrata do pete jarkožutom trakom na kojoj je crnim slovima ispisano ime pomenutog brenda.

 

 

Ona je sada na Instagramu otkrila da joj je za ovo modno delo bila potrebna pomoć čak četvoro asistenata, koji su lepili traku na crni pripijeni kombinezon s mini-rolkom, čak i preko obuće i čuvene Hourglass torbice ove kuće, a sve je upotpunila crnim naočarima za sunce futurističkog dizajna.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Kim očigledno nije bilo najprijatnije u ovoj "kreaciji", pa je hodala vrlo ukočeno i držeći ruku na stomaku, a oni koji nisu oduševljeni ovom kreacijom pitaju se kako je Kim izdržala više sati u nesvakidašnjem kombinezonu.


"Postoji li išta što ova žena ne bi obukla da bude u centru pažnje?", "Nosi li ona to pelenu? Nema šanse da bi izdržala tako dugo bez nje", "Balenciaga je bila kuća visoke mode, a sada je sprdnja"... neki su od komentara nakon što je Kim prošetala Parizom ovako odevena.

 

 

makonda-tracker