moderno i lepo

Njihova jednostavnost odiše na luksuz: Balensijaga čizme koje su osvojile prethodnu sezonu — obožava ih Kim Karadašijan

2

U 2021. godini jedan od najjpopularnijih komada obuće sigurno su bile čizme ranomiranog svetskog brenda, koje su zbog svoje jedinstvenosti ostavile nenadmašiv utisak u modnom svetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od komada koji je prethodnoj godini ostavio trag na modnoj sceni jesu svima poznate Balensijaga čizme, koje su i više nego odličan komad koji se kombinuju uz svaki autfit. 

 

 

Pored toga što postoje duge, ovaj model ima i svoj kratki pandan pa samo ih često mogli viđati i u kraćoj verziji, kakve na domaćoj javnoj sceni nosi influenserka Dunja Jovanić. Ona ima kratke ljubičaste čizme koje kombinuje uz različite autfite gde najčešće ima crne nijanse. Njen model čizama u crnoj boji na jednom sajtu za prodaju garderobe dolazi do cifre od oko 1.000 evra.

Takođe još jedna javna ličnost sa domaće javne scene je ljubiteljka ovog modela čizama, te ih ima uraznim bojama i nijansama, a u pitanju je Jelena Karleuša. Nedavno je i na svom Instagram nalogu objavila fotografiju u zlatnim Balensijaga čarapa čizmama. 

 

 

Pored ove nijanse, pevačica ima i mnoge druge koje redovno deli na mrežama, a tu su bele, crne, ljubičaste...

 

Međutim, pored domaćih zvezda jedna od ljubiteljki ovog modela čizama je i rijaliti zvezda Kim Kardašijan koja ove čizme ima u raznim nijansama te ih menja u zavisnosti od kombinacija i prilika. Ona je kako svetski mediji pišu pre svega ljubiteljka ovog brenda, ali i čizama u kojima javnost može često da je vidi. 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ono šta je interesantno za ovaj model jeste da on odlično prati liniju vaših nogu, a u isto vreme je i toliko moderan da svu pažnju skreću na sebe, a da ne odaju provokativan izgled ukoliko ih vi ukombinujete sa zatvorenijim komadima. Ako ih ukombinujete sa kraćim delovima garderobe, onda ćete dobiti i atraktivniji izgled. Dakle veoma su stilski prilagodljive. 

 

Da li se vama dopadaju?

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker