KAKO VAM SE ČINI?

One ne prestaju da IZNENAĐUJU svet: Sestre Hadid u do sada NEVIĐENOM IZDANJU prošetale modnom pistom (FOTO)

0

Počelo je predstavljanje svetskih modnih kolekcija za jesen/zimu 2023. pa je tako i slavni njujorški dizajner Mark Džejkobs okupio poznata imena na svojoj reviji.

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Mark Džejkobs je kao i uvek u svemu originalan, pa je i sama revija održana u biblioteci. U pitanju je bila intimna revija sa 99 sedišta u jednom redu.

 

Od kad živimo sa pandemijom, Džejkobs se odlučio da svoje modele prikazuje van Nedelje mode u Njujorku, a protekla revija je bila u znaku velikih proprocija, visokih štikli i mnogo tkanine.

 

Najveću pažnju su privukle najpoznatije i najlepše sestre na svetu, Điđi i Bela Hadid koje su doživele potpunu transformaciju i šokirale prisutne svojim novim izgledom.

Sestre Hadid su prošetale sa neobičnim frizurama, obrijane glave i sa nesvakidašnjim šiškama, a fanovi su na momenat bili u panici da li su to stvarno uradile.

Ispostavilo je da su ove ekstravagantne frizure delo jednog sjajnog tima i da su, zapravo, lažne. Vi sami procenite koliko su uverljivo izgledale i da li je slavnim setrama bolji novi imidž ili da se drže starog proverenog trenda...

 

Reviji su prisustvovale i Ana VinturEmili Ratajkovski, Ana Sui

 

 

makonda-tracker