odvažna i lepa

Neočekivani trend leta koji obožava čak i Kejt Midlton: Uz pomoć ovih 5 trikova KOMBINUJTE ŽUTU BOJU sa lakoćom

Ove sezone svet je šokiralo visoko pozicioniranje žute boje među najvećim modnim trendovima. Uz pomoć ovih 5 trikova, naučite da na pravi način kombinujete žutu i izgledajte kao boginja!

foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ukoliko do sada niste razmišljali o žutoj boji kao o svom izboru, ovo je pravi trenutak da je uključite u svoj repertoar.

 

Bilo da je to kroz detalje ili smele kombinacije, žuta boja će vašoj pojavi sigurno doneti dozu svežine i optimizma.

 

Budite inspirisani letom i svetlucavim sunčanim danima - neka žuta boja bude vaš najbolji modni saveznik ove sezone!

 

1.  "Statement" komad

 

Odlučite se za jedan komad garderobe u intenzivnoj žutoj boji koji će biti centralna tačka vašeg stajlinga. To može biti haljina, suknja ili čak bluza - izbor je vaš!

 

 

2. "Đavo je u detaljima"

 

Ako više naginjete ka suptilnijim bojama, svoja modna izdanja možete tek začiniti žutim aksesoarima. To mogu biti marama, torbica ili naočare koje će odmah uneti živost u vašu kombinaciju neutralnih tonova.

Istovremeno možete upariti i više detalja u ovoj trendi boji, što će vaš izgled momentalno učiniti svežijim i zanimljivijim.

 

 

3. Razigrani krojevi

 

Uživajte u žutoj boji kroz različite teksture i krojeve. Na primer, odaberite čipkanu suknju koja će dodati eleganciju vašem izgledu ili pletenu haljinu za ležerniji, ali šik izgled.

 

 

4. Monohromatski stil je "in"

 

Ako ste hrabri modni avanturista, pokušajte sa potpuno žutom kombinacijom. Igra tonova žute od glave do pete sigurno će vam doneti mnoštvo komplimenata.

 

 

5. Suptilni "beauty" trikovi

 

Dajte svom izgledu dozu energije dodavanjem žutog manikira ili naglašavanjem očiju žutom šminkom. Ova hrabra modna odluka sigurno će vas istaći u masi, a pritom vas neće previše izbaciti iz zone komfora.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!