sportska elegancija

Stil slavne teniserke sinonim je za "tihi luksuz": 5 LETNJIH IZDANJA Olge Danilović koje svaka dama sebi može da priušti

2

Osim što važi za virtuoza sa reketom na teniskom terenu, izvan njega Olga Danilović poznata je i kao harizmatična mlada dama sa istančanim modnim ukusom.

Olga Danilović sinonim je za sportsku eleganciju
Olga Danilović sinonim je za sportsku elegancijufoto: Dado Đilas

Srpska teniserka Olga Danilović pre dva dana završila je svoje učešće na Vimbldonu, izgubivši meč protiv Rumunke Anke Todoni.

 

Više sreće nije imao ni njen izabranik slovenački golman Jan Oblak čiji je nacionalni tim ispao iz daljeg takmičenja na aktuelnom Evropskom prvenstvu u fudbalu, tokom kog ga je Olga neprestano bodrila.

 

Mlada i uspešna teniserka, koja je uspela da privuče pažnju kako svojim igračkim umećem, tako i svojim sofisticiranim modnim izborima, polako ali sigurno postaje simbol tihog luksuza u svetu sporta.

 

Ćerka našeg proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića poznata je po svom jednostavnom i efektnom stilu odevanja, a mnogim damama služi kao velika inspiracija.

 

Na svom Instagram nalogu neretko objavljuje fotografije svojih modnih kombinacija i putovanja, a mi izdvajamo 5 letnjih izdanja Olge Danilović koja nikada neće izaći iz mode, a svaka dama može da ih priušti.

 

 

1. Razigrana bela haljina

 

Sređena za romantičnu večeru – Olgin je opis ove fotografije, mada ćemo se složiti da predstavljeni look savršeno može pogodovati i dnevnoj šetnji nekim evropskim gradom ili duž obale mora.

 

Mini bela haljinica na volane idealan je spoj razigranosti i nežne ženstvenosti, a suptilni prorezi na bokovima, poput ovih na modelu jednog domaćeg brenda za koji se teniserka odlučila, ističu lepotu ženskog tela na najdiskretniji način.

 

Ovaj interesantni komad sa dugačkim "puf" rukavima i vezenim detaljima Danilovićeva uklopila je sa sada već čuvenim modelom luksuznih Hermès papučica smeđe boje i ručnom YSL torbicom u belo-braon kombinaciji.

 

 

2. Izdanje dostojno Venecije

 

Dugačke pantalone ležernog kroja takozvane "šalvare" ove sezone su potpuni hit u svetu mode, a najlepše izgledaju one u zemljanim tonovima. 

 

Olga ih je ovoga puta uklopila sa elegantnim minijaturnim kardiganom u crnoj boji i takođe crnim klasičnim naočarama za sunce. Ceo look zaokružila je skupocenom trendi tašnicom brenda Luj Viton.

 

Ovaj stil pogodan je za sve prilike; bilo da idete na posao, kafu sa prijateljicama ili u šetnju parkom, sa ovim odabirom nećete pogrešiti.

 

 

3.  "Matching" setovi su u trendu

 

Kao što smo već pisali, dvodelni setovi koji se sastoje od jednobojnog topa i odgovarajućeg donjeg dela (bile to pantalone, šorts ili suknja) nikada ne izlaze iz mode, a ovoga leta potpuno su zaludele modni svet.

 

Ovu idealnu za šetnju crnogorskim primorjem kombinaciju, mlada Olga začinila je raznolikim nakitom i šarenim ravnim Christian Dior papučicama.

 

 

4. Bezvremenska sportska elegancija

 

Beli šorts i elegantna bebiplava košulja neformalnih linija? Zašto da ne! Ovaj miks stilova savršeno spaja mladalački duh sa neprikosnoveno damskim modnim izrazom i idealan je za sve varijante.

 

 

5. Londonski šik 

 

 

U jeku napornih treninga i mečeva u okviru prestižnog teniskog turnira Vimbldon, lepa Olga pronašla je vremena da prošeta ulicama i obiđe znamenitosti Londona

 

Ispred Bakingemske palate Danilovićeva je pozirala u pantalonama u nijansi kapućina koje prate liniju tela i ističu njenu vitku figuru u koje je upasala običnu crnu majicu na kratke rukave.

 

Ovaj nenametljivi stajling začinila je malenom Chanel torbicom koju je ležerno prebacila preko ramena, a na rukama je imala ženstveni srebrni sat i elegantnu narukvicu. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Janom Oblakom

 

 

makonda-tracker