za sve prilike

Sakriva višak na kukovima i stomaku, nosi se i na +40: Haljina kraljice Leticije je SAVRŠENA za svaku ženu

0

Još jednom španska kraljica je opravdala titulu jedne od najbolje odevenih u Evropi, a i šire 

foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Španska kraljica Leticija obožava da nosi opuštene odevne kombinacije, a haljine su joj posebno drage. U svom gardaroberu ih ima na stotine, raznih boja, krojeva, dezena, ali i brendova.

 

Ona pre svega voli udobnost, a ono što ovih dana posebno privlači pažnju jesu njene savršene letnje kombinacije

 

Za jedan važan događaj na koji je otišla sa ćerkom i suprugom kraljica Leticija je odabrala cvetnu haljinu pravog letnjeg dezena, ali ono što je privuklo pažnju jeste i kroj haljine koja je savršena za sve žene koje žele da sakriju svoje nesavršenost. 

Ovog puta izbor je pao na haljinu brenda Maje Paris cvetnog dezena od laganog materijala koji gotovo da miluje telo, pa je savršena za vrele letnje dane. Čak ni na 40 stepeni u njoj vam neće biti previše vrućina.

 

Njena haljina je istovremeno ženstvena, lepršava i romantična sečena je u struku, gde ima sitne nabore, koji prikrivaju višak ako ga ima u predlu stomaka.

 

Donji deo haljine je prekriven volanima koji padaju u nekoliko slojeva i potpuno pažnju usmeravaju na samu haljinu, a ne na nepravilnosti koje imate u predelu bokova i kukova.

 

KRALJICA LETICIJA IMA NAJLEPŠU LETNJU HALJINU
KRALJICA LETICIJA IMA NAJLEPŠU LETNJU HALJINU foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Donji rub haljine je asimetričan, a krase je i kratki rukavi i V-izrez. Budući da rukavi prikrivaju nadlakticu, jasno je da će i opuštena koža ruku biti u potpuno drugom planu.

 

Eto zašto je ovo savršena haljina za sve nesavršene dame. Slične modele možete pronaći po pristupačnim cenama u gotovo svakoj radnji gde se prodajte ženska garderoba, zato ne gubite vreme, već odmah nabavite sebi jednu koju ćete nositi godinama.

 

LETI SA ĆERKOM NA VAŽNOM DOGAĐAJU U MADRIDU
LETI SA ĆERKOM NA VAŽNOM DOGAĐAJU U MADRIDUfoto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Uz ovu haljinu Leti je kombinovala ravne papuče sa cirkonima brenda Pedro García, koje su odličan izbor za sve žene koje leti ne podnose zatvorenu obuću i koje ni po koju cenu ne žele da trpe vrućinu koja je tipična za letnje dane. 

 

Celu komibnaciju kraljica je upotpunila efektnim zlatnim naušnicama u obliku cveta i tako je dobila istovremeno opušten, ali i romantičan izgled koji će žene definitivno kopirati ovog leta. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je to dinastija haljina?

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker