holivudski zavodnik

MILJENIK ŽENA ponovo "u akciji": Kažu da stari "kao dobro vino", a najnovije izdanje Breda Pita OSTAVLJA BEZ DAHA

0

Poznati glumac i holivudski srcelomac Bred Pit decenijama osvaja srca žena širom sveta, a njegovo najnovije izdanje pravo je remek-delo.

Bred Pit izgleda neodoljivo i u 61. godini života
Bred Pit izgleda neodoljivo i u 61. godini životafoto: James Moy / PA Images / Profimedia

Bred Pit jedan od najomiljenijih glumaca decenijama unazad trenutno boravi u Engleskoj gde snima svoj novi film o Formuli 1.

 

Osim što tumači ulogu bivšeg vozača koji se vraća karijeri nakon duže pauze, Bred je takođe i producent ovog ambicioznog projekta.

 

I dok se bavi filmskim poduhvatima Pit nastavlja da osvaja srca žena širom sveta svojim neprikosnovenim šarmom i neprolaznim stilom.

 

Prošetavši ulicama Londona glumac je sve očarao svojim izgledom u ležernom kompletu koji istovremeno odiše elegancijom i opuštenošću.

 

Nosio je krem košulju i pantalone istog tona, naglašavajući svoj nepogrešivi osećaj za modu.

 

Bred važi za najvećeg zavodnika Holivuda
Bred važi za najvećeg zavodnika Holivudafoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Privlačnost ovog stajlinga leži u posebnim detaljima: raskopčana košulja do pola otkrivala je Bredova prsa i diskretno naglasila zlatne lance koji su doprineli šarmu ovog besprekornog look-a.

 

Njegove crne naočare za sunce dodale su dozu misterioznosti, dok su čizmice od prevrnute kože upotpunile celokupan izgled, naglašavajući njegovu urbano-kul estetiku.

 

Pit je ljubio Anđelinu Džoli i Dženifer Aniston
Pit je ljubio Anđelinu Džoli i Dženifer Anistonfoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bred Pit čiji šarm i stas sa godinama samo dobijaju na privlačnosti, još jednom je potvrdio svoj status ikone stila i muževnosti.

 

Trenutno glumac snima film o Formuli 1 u Londonu
Trenutno glumac snima film o Formuli 1 u Londonufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njegov nepogrešivi osećaj za modu i sposobnost da nosi svaki outfit sa izuzetnom lakoćom čine ga neodoljivim i inspirativnim ne samo na filmskom platnu, već i na svakom koraku njegovog javnog života.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili?

 

 

makonda-tracker