boginja stila

KAO MILION DOLARA: Bombastična haljina Jelisavete Orašanin je sve što ovoga leta treba da imate u svom garderoberu

1

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić važi za jednu od najbolje stilizovanih žena na domaćoj javnoj sceni.

Jelisaveta Orašanin uvek je besprekorno odevena
Jelisaveta Orašanin uvek je besprekorno odevenafoto: M.M./ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin poznata po svom besprekornom stilu i sofisticiranoj eleganciji, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom pojavom na nedavnom događaju u haljini koja je odisala rafiniranim šarmom i ženstvenošću.

 

Njena moda često je sinonim za smelost i klasičnu eleganciju, gde se suptilnost spaja sa hrabrošću.

 

Kao neko ko uspeva da pronađe savršenu ravnotežu između klasičnih linija i modernih trendova, Jelisaveta i ovoga puta očarala je sve svojim izgledom.

 

Koleginica lepe glumice Tijana Marković iznenadila je fanove kada je na svom Instagram nalogu danas objavila sliku sa Jelisavetom.

 

Kako sam opis kaže, fotografija je nastala na jednoj privatnoj proslavi, a ono što je svima zapalo za oko jeste modno izdanje supruge Miloša Teodosića koje ostavlja bez daha.

 

Orašaninova je nosila haljinu koja je prava mešavina suptilne zatvorenosti i provokativnog šarma. Kreacija visokog kroja, elegantno priljubljena uz telo, istakla je njenu vitku figuru.

 

 

Ali ono što je zasigurno privuklo najviše pažnje bio je šlic koji je otkrio dovoljno da naglasi njene duge noge, ali i bio dovoljno diskretan da zadrži sofisticiranost celokupnog izgleda.

 

Boja haljine dodatno je istakla glumičin ten i zapečatila njenu pojavu kao simbol vanvremenske elegancije, a sigurni smo da uz ovakvu haljinu svaka žena može da zablista poput ove modne boginje.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin na utakmici

 

 

 

 

makonda-tracker