teško da će se ovo ikad više videti u palati!

Kad ju je video, i Hari je tražio ISTU! BEZOBRAZNA torta za rođendan princa Vilijama koju je osmislila ― njegova mama

Princ Vilijam je za jedan svoj rođendan dobio poklon koji danas ne bi smeo da se vidi u prostorijama palate.

Princ Vilijam svaki rođendan proslavi na poseban načinfoto: EPA / VINCE MIGNOTT

Prestolonaslednik britanske krune princ Vilijam svoj 42. rođendan proslavio je na veoma interesantan način i u vrlo dobrom raspoloženju. Naime, sa svojom decom Džordžom i Šarlot, princ od Velsa prisustvovao je koncertu svetske muzičke senzacije Tejllor Svift!

 

Ispostavilo se da Vindzori obožavaju Tejlor Svift, a sam princ Vilijam je još pre nekoliko godina priznao da je veliki fan ove pevačice, te je čak s njom učestvovao u sjajnom performansu, kada su zajedno, s Džonom Bon Džovijem, izveli pesmu "Living on the Prayer".

 

Njegovu ljubav prema muzici ove pevačice dele i njegova deca, te je tako nastao simpatičan selfi koji je postao viralan na društvenim mrežama, a uslikali su se i s njenim momkom, sportisom Trevisom Kelsijem.

 

Ipak, dok je, van koncerta, rođendan proslavio intimno u porodičnom domu u Adelejd kotidžu u Vindzoru, neke rođendane sigurno pamti kao jednako interesanten!

 

13. rođendan princa Vilijama pamtiće zauvek

 

Kada je punio 13 godina, šef kuhinje Daren MekGrejdi otkrio je kakvu je tortu naručila za svog sina princeza Dajana.

 

Reč je o nečemu što sigurno neće uskoro biti viđeno u kuhinjama kraljevske palate!

 

Princeza Dajana imala je specifičan smisao za humorfoto: Cassidy and Leigh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, MekGrejdi otkrio je da je u pitanju torta bezobraznog oblika...

 

Našao sam tortu u frižideru. Bila je u obliku ogromnim dojki s jednako ogromnim bradavicama. Bio sam šokiran i pitao sam batlera ko je ovo naručio. Rekao mi je da je to bila princeza i da je to iznenađenje za Vilijama.

 

Dajana se tu nije zaustavila, već je pozvala na rođendan Kristi Tarlington i Klaudiju Šifer, znajući da se one dopadaju Vilijamu, koji je bio jarkocrven u licu celog dana.

 

Vilijamov 13. rođendan je nejgova majka načinila veoma interesantnim, i po odabiru torte, i po gošćama iznenađenjafoto: Paul Faith / AFP / Profimedia

Njegov brat Hari imao je 10 godina i torta mu se toliko dopala da je od majke tražio ― istu za sebe!

 

Iako je Dajana imala zanimljive ideje, ona nije ta koja bi pravila tortu, jer, kako kaže šef kuhinje, bila je "užasna kuvarica".

 

― Ona nije mogla da kuva, stvarno je bila užasna u tome. Ja sam radio od ponedeljka do petka i ostavljao bih u frižideru hranu za vikend, recimo, punjene paprike, to je obožavala ― ispričao je on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Jelena Đoković slavi rođendan