ljubav koja traje

"MOJA DOŽIVOTNA PARTNERKA U DUBLU": Novak Đoković emotivnom porukom posvećenom supruzi Jeleni oduševio fanove

0

Novak Đoković raznežio je javnost objavom na društvenoj mreži Instagram koju je posvetio svojoj supruzi Jeleni. 

foto: jelenadjokovicndf/Instagram
foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Novak i Jelena Đoković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj, ali i svetskoj javnoj sceni.

 

Najbolji teniser sveta ne krije da mu je supruga – što u privatnom životu, što u karijeri – neprikosnoveni oslonac i podrška.

 

Ovoga leta, poznati srpski par obeležiće 10-u godišnjicu braka, a Novak je današnjom porukom koju je podelio na društvenoj mreži Instagram još jednom pokazao koliko je njihova ljubav snažna

 

Jelena Đoković danas je proslavila svoj 38. rođendan, a čestitke ne prestaju da se nižu. 

 

Ljupkoj i uvek skronoj Jeleni mnogi su na današnji dan javno uputili poruke sa lepim željama, ali jedna se posebno izdvojila. U pitanju je, naravno, objava njenog supruga Novaka Đokovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

– Srećan rođendan najboljoj ženi, majci, prijatelju, partneru, vođi, učiteljici, inspiraciji koju sam mogao poželeti. Moja doživotna partnerka u dublu, Jelena – napisao je on ispod romantične slike sa suprugom. 

 

Ovo nije prvi put da Novak i Jelena jedno drugome javno upućuju tople reči ljubavi i podrške, pa je tako i ona nedavno podelila sličnu čestitku na Đokovićev 37. rođendan.

 

 

Srećan rodjendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum. Nije što si naš, ali stvarno si najbolji. VOLIMO TE – poruka je koju je podelila žena teniskog asa.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću

 

 

 

 

makonda-tracker