sudar svetova

Fotka koja je OBORILA INTERNET: Istorijski selfi princa Vilijama i njegovih naslednika sa MUZIČKOM ZVEZDOM obišao svet

1

Princ Vilijam proslavio je svoj 42. rođendan uz hitove planetarno popularne pevačice Tejlor Svift, a sada su objavili zajednički selfi koji je zatresao društvene mreže.

Zvanični instagram nalog princa i princeze od Velsa objavio je ovu fotografiju
Zvanični instagram nalog princa i princeze od Velsa objavio je ovu fotografijufoto: princeandprincessofwales/Instagram

Prestolonaslednik britanske krune princ Vilijam sinoć je u dobrom raspoloženju proslavio svoj 42. rođendan.

 

Iako članovi kraljevske porodice važe za uštogljene i rezervisane, budući kralj neretko javnost oduševi svojim "običnim i normalnim" potezima.

 

Princ je na jučerašnjem koncertu Tejlor Svift pokazao da itekako ume da uživa i dobro se zabavi, a pevačica je sada podelila selfi sa prestolonaslednikom i njegovom decom.

 

Kantri-pop muzička senzacija Tejlor Svift započela je svoju "Eras" letnju turneju jučerašnjim koncertom na londonskom stadionu Vembli.

 

Podršku iz publike pružao joj je momak Trevis Kels, koji se pojavio u društvu svog starijeg brata i njegove supruge, a posebno važni gosti na ovom koncertu bili su članovi britanske kraljevske porodice.

 

Naime, princ Vilijam odlučio je da svoj 42. rođendan obeleži upravo uživajući u hitovima Sviftove, a po završetku koncerta ovo nezaboravno iskustvo zabeleženo je selfijem koji je izazvao pravi bum na internetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Srećan rođendan! Ovo je sjajan početak londonskih koncerata – napisala je pevačica ispod objave.

 

Na zvaničnoj Instagram stranici princa i princeze od Velsa takođe je osvanula fotka Tejlorinog druženja sa slavljenikom i njegovom decom Džordžom i Šarlot u bekstejdžu. 

 

Zahvaljujemo se Tejlor Svift na sjajnoj večeri! – stoji u opisu fotografije.

 

Fanovi su oduševljeni činjenicom da je princ fan Tejlor Svift, ali i njegovim neočekivanim plesačkim umećem. Kako se Vilijam veselio na koncertu, pogledajte u nastavku:

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

 

 

makonda-tracker