tračevi iz britanije

POBESNELA je kad je shvatila da su BOGATIJI od nje, a to nije sve: Novi detalji razdora Megan Markl i Viktorije Bekam

Megan Markl družila se s Viktorijom Bekam dok je još bila Harijeva verenica, ali to prijateljstvo brzo je bilo prekinuto.

Megan Markl bila je Harijeva verenica kada je krenula da se druži s Viktorijom Bekamfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prijateljstvo Megan Markl i Viktorije Bekam nekada je bilo tema medija u Engleskoj, ali to odavno više nije blizak odnos koji je bio. Nova knjiga o porodici Bekam donela je mnogo otkrića o slavvnom paru, posebno kada je reč o Dejvidovim aferama, ali u fokusu je i njihov odnos sa Saseksovima.

 

Posebno zanimljivo čitaocima jeste kako je došlo do kraha odnosa slavnih parova, tim pre što su Dejvid i Hari godinama pre toga bili prijatelji.

 

Knjiga Kuća Bekamovih, autora Toma Baueranavodi da je Megan, kada je upoznala Viktoriju, odmah postala njena dobra prijateljica, a Poš joj je nudila bjuti savete, s obzirom na to da je tada Marklova bila Harijeva verenica i još uvek nisu stupili u brak.

 

Ipak, kako navodi autor Bauer, njihovo prijateljstvo u usponu odmah je naišlo na prepreku kada je The Sun pisao o njima. Megan je, navodno, bila besna zbog članka i medija koji pišu o njenom životu.

 

Navelo se da je temelj njihovog prijateljstva zapravo "ljubav prema skupim proizvodima za lice" i "glamuroznim frizurama":

 

Kako su Hari i Megan inicijalno okrivili Viktoriju za informacije koje su procurile u medije, Hari je, navodno, pozvao Dejvida koji je besno i užasnuto demantovao da je ona to uradila.

 

Megan je optužila Viktoriju da je prenosila informacije o njihovom odnosu britanskim medijimafoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Na kraju je krivica, kako prenosi Independent, pala na ― kozmetičara!

Ipak, autor Bauer tvrdi da je incident bio samo početak razdora.

 

Bekamovi su prisustvovali venčanju Harija i Megan 2018. godine, ali tada im je odnos bio "leden":

 

Navodne iluzije Megan Markl

 

Autor optužuje Megan da je bila u "deluzijama" kada je mislila da je viša klasa od Bekamovih, a navodno je bila iritirana kad je shvatila da su bogatiji od nje.

 

Navodno je Megan bila iritirana kad je shvatila da su Bekamovi bogatiji od njefoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

U Meganinom svetu slavnih, rang zavisi od bogatstva i slave. Bilo je iluzornno od Megan da misli da je njen status u kraljevskoj porodici viši od Viktorijinog društvenog nivoa.

 

Bila je besna kad je shvatila da su Bekamovi bogatiji od nje, imali su pet kuća, stalan pristup privatnim avionima, pozivnice da plove jahtama i mnogo više novca, a ona je trebalo tek da postane vojvotkinja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kruz Bekam u provodu