ljuta i ponižena

Govorilo se o Dejvidovim aferama, a ona je bila TAKO BESNA! Viktorija Bekam deci je očevo neverstvo objasnila ― U 3 REČI

0

Viktorija Bekam nije se lako nosila s pričama o Dejvidovim preljubama tokom ranijih godina.

Bekamovi su proživeli turbulentne momente s tračevima o Dejvidovom neverstvu
Bekamovi su proživeli turbulentne momente s tračevima o Dejvidovom neverstvufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kreatorka i nekadašnja članica grupe "Spice Girls", Viktorija Bekam, navodno je svojoj deci uputila snažnu poruku u jeku tračeva o neverstvu supruga Dejvida Bekama, navodi se u novoj knjizi Toma Bauera.

 

Par je prošao mnogo turbulentnih momenata tokom braka, a možda i najgori momenat bio je kada je u javnost isplivala informacija o tome da je Dejvid varao Viktoriju.

 

Govorilo se o raznim Bekamovim aferama, a njihov odnos posebno loš zaokret imao je 2016. godine, dok je naredne dve godine sve išlo ka gorem, navodi se u novoj knjizi Kuća Bekamovih.

 

Autor knjige navodi da se par okrenuo jedno protiv drugog, a da su njihovi predstavnici za odnose s javnošću širili negativne priče o onom drugom. Jedna od takvih priča navela je Dejvida da bude besan na Viktoriju i da, navodno, veruje u to da Viktorija i njen tim smišljaju medijsku kampanju protiv njega.

 

Ipak, tokom celog ovog incidenta, Viktorija je govorila s decom o svemu tome. 

 

Viktorija je, navodno, deci kratko objasnila navode o Dejvidovim aferama
Viktorija je, navodno, deci kratko objasnila navode o Dejvidovim aferamafoto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Kako Bauer navodi, Viktorija je deci govorila o svemu tome: ― Tata nije varalica.

 

Dejvid i Viktorija danas otvoreno govore o izazovima s kojima su se suočili u braku. Naime, Dejvida su optuživali za preljubu još dok je Viktorija bila trudna s njihovim prvim sinom Bruklinom. U svojoj autobiografiji iz 2001. godine, Viktorija je priznala da je udarila Dejvida kada ga je videla prvi put nakon toga, jer je u to vreme bila na turneji. Ipak, odlučili su da se potrude oko svog braka.

 

1 / 7 Foto: Courtesy of Uber Eats/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Pet godina kasnije, proširio se trač o tome da Dejvid ima aferu sa svojom asistentkinjom Rebekom Los. Tadašnji fubaler je sve to demantovao.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker