divno!

Može da se nosi kao kaput, haljina, tunika... Megan Markl ima ultramoćan & prelep modni komad kojim je dočekala proleće

Megan Markl je prvi dan proleća dočekala u prelepom odevnom komadu koji može da se kombinuje na bezbroj načina.

Megan Markl uvek ima pri ruci komad iz modnih snovafoto: EPA-EFE/Koen van Weel

Britanska kraljevska porodica uvek je u centru pažnje svih medija i medijskih zbivanja, a među njenim članovima uvek se ističe Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa.

 

Bilo da su u pitanju njeni poslovni potezi, odnosi sa Kejt Midlton ili modne kombinacije, nema sumnje da je svako njeno javno pojavljivanje prava poslastica za njene fanove.

 

To je bilo slučaj i prilikom njenog pojavljivanja sa suprugom, princem Harijem, na jednoj izložbi u Los Anđelesu pre nekoliko dana.

 

Na TikToku se pojavio video-snimak Megan i Harija koji stoje jedno do drugog, a Hari posmatra zaljubljeno svoju suprugu. Zapravo, ovo je prvo njihovo javno pojavljivanje otkako je Megan lansirala svoj brend American Riviera Orchard (Voćnjak američke rivijere), koji će se , kako se navodi, bazirati na lajfstajlu i kuvanju. Takođe se navodi da će Megan praviti i prodavati proizvode poput džema.

 

Jasno je da je Hari Meganina stalna podrška, a kada je u pitanju moda, sigurno je da će ga supruga uvek zaseniti, i to je i sada bio slučaj, pošto je ponela modni komad o kome će se pričati.

 

Moćni "hibridni" komad Megan Markl

 

Reč je o pomalo hibridnom modnom komadu, koji u zavisnosti od ostatka stajlinga, može da se nosi i kao haljina, kao kaputić, kao tunika...

 

Ovu kreaciju potpisuje Karolina Erera, a može se naći u prodaji po ceni od oko 3000 funti, odnosno 3500 evra. 

 

 

U pitanju je prelep komad u crnoj boji, sa romantičnim detaljima u vidu veza s floralnim motivima bele i zelene boje; Megan ga je iskombinovala sa crnim pantalonama i crnim baletankama Aquazzura, a, da je to htela, prelepo bi joj stajalo i kao obična haljina.

 

Kada je reč o Megan, nezaobilazan je Kartije nakit, pa je i ovog puta ponela sat i predivnu zlatnu narukvicu ove luksuzne modne marke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!