zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 12. do 18. februara)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 18. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: NinaMalyna/Shutterstock

Univerzum nikada nije tako "bukvalno shvatio" Dan zaljubljenih, jer je ove nedelje konjunkcija Marsa, Plutona i Venere u Vodoliji, što može zauvek uticati na lični život svakog čoveka. Takve veze često donose pojavu treće osobe – ljubavni trouglovi će zaista dobiti moć ove nedelje, a mnogi ljudi mogu jednostavno početi da maštaju o nekom novom, uprkos jakoj zajednici ili braku.

 

Ako u nedelji od 12. do 18. februara vodite važan razgovor sa partnerom, ili sretnete nekoga i uđete u vezu, nekakav "rezultat" biće 2026. godine.

 

Najinteresantnije je da će 2026. godine ciklus Venere i Marsa ponovo pokrenuti u znaku Jarca, ali tokom opozicije sa Jupiterom u Raku. Na primer, oni koji započnu vezu 2024. godine odlučiće da kupe stan, ili žive zajedno, ili se venčaju 2026. godine.

 

Nedeljni horoskop po danima, od 12. do 18. februara

 

Ovan

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće vam neke iskorake, a možda će biti i važnih prekretnica u vašem ličnom životu. Na primer, vi i vaš partner odlučićete šta vam je kao paru suštinski važno. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što vas može učiniti asertivnim u postizanju ciljeva u radu i timu. Verovatno je da dođe do sukoba sa jednim od muškaraca.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec je u konjunkciji sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na finansije vezane za porodičnu imovinu.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, što može doneti transformaciju u vašim odnosima,a moguća je pojava treće osobe u vezi ili braku.

 

Bik

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorak sa nekim pitanjima iz vaše prošlosti, a možda će biti i skrivenih komunikacija ili važne komunikacije sa psihologom. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost vašem partneru i kolegama. Takođe, u vašem životu se može pojaviti osoba koja će uticati na promenu u vašoj sudbini i karijeri.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, što će vam doneti ogroman fokus na vaše emocije i prilično oštre situacije u rešavanju finansijskih problema.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja može doneti transformaciju u vašim odnosim.a To bi moglo dovesti do raskida, prosidbe ili biste mogli biti uključeni u ljubavni trougao.

 

 

Blizanci

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće susret u profesionalnoj zajednici, kao i iskorak u nekoj vrsti onlajn aktivnosti. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost u pitanjima učenja za vaša dostignuća u karijeri. Možda će se pojaviti uticajna muška figura.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, što će vam doneti ogroman fokus na neke tajne zadatke. Na primer, sesija sa psihologom će biti uspešna. Takođe, ako imate internet projekat, veb stranicu ili onlajn prodavnicu, bićete aktivno uključeni u razvoj.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, što će možda doneti neki novi uvid u vaš odnos sa muškarcima i ženama. Za Blizance u paru, situacija može doneti promene u razumevanju partnerskog odnosa. Možda ćete upoznati nekoga iz inostranstva.

 

Rak

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće vam pomake u karijeri. Sastanak sa vašim šefom je takođe verovatan. U sredu, 14. februara, doći će do konjunkcije između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost u pitanjima vašeg porodičnog kapitala, na primer, moraćete sebi da zadate cilj da rešite problem finansija vašeg deteta ili partnera.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na komunikaciju unutar grupe ljudi. Aktivno ćete komunicirati sa prijateljima ili će se održati važan onlajn sastanak.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da donese promenu u vašem ljubavnom životu. Na primer, shvatićete da postoji neka vrsta krize u porodici i moraćete da je rešite u naredne 2 godine. Takođe možete ući u intimni odnos sa nekim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: NinaMalyna/Shutterstock

Lav

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu će doneti pomake u pitanjima vašeg napredovanja. Bićete veoma fokusirani na podučavanje, oglašavanje i možda ćete od vas tražiti da počnete da predajete. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost u rešavanju stvari sa partnerom koje se odnose na stanovanje ili porodični život uopšte, zajednički život. Za samce Lavove, u vašem životu će se verovatno pojaviti neki aktivan muškarac.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći ogroman fokus na vašu karijeru i radne zadatke. Verovatni su važni razgovori sa menadžmentom, kao i dublje razumevanje vaših potreba za uključivanjem u rad tima.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese promenu u braku ili bilo kom drugom partnerstvu. Često ovo donosi globalnu reviziju ljubavne zajednice: ili prosidbu ili razvod. Možda imate 2 muškarca od kojih pokušavate da izaberete.

 

Devica

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće osećaj unutrašnje krize i nepovratnosti, a to može imati veze s finansijama ili zdravljem. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost kada je u pitanju vaše zdravlje. Možda imate doktora koji će u velikoj meri uticati na promene u vašem načinu života. Takođe, na poslu se može pojaviti novi muškarac, što će na kraju uticati na vaše unapređenje.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na sopstvene vrednosti i pogled na svet. Verovatno ćete doći u kontakt sa ženom koja će vam otkriti sopstveni horizont razumevanja sveta.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, doći će do konjunkcije Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da donese promenu u vašem zdravlju. Takođe možete imati kancelarijsku romansu. Ti isti dani mogu doneti promene u vašem životnom stilu, svakodnevnom životu i načinu na koji generalno živite iz dana u dan. Na primer, prvi put odlučite da unajmite nekoga da vam pomaže oko kuće, ili odlučujete da uplatite teretanu ili zdravstveno osiguranje.

 

Vaga

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu će doneti pomake u pitanjima veza; vaš fokus će biti na vašem partneru i njegovim poslovima. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, što može doneti promene u odnosima sa vašim mužem ili decom. Ovo je nešto sudbonosno što može uticati i na finansijske promene.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec spaja Jupiter i Uran u Biku, donoseći vam ogroman fokus na velike finansije i bogatstvo vaše porodice. Takođe ćete verovatno morati da prođete kroz neku vrstu krize u vezi sa detetom.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese promenu u ljubavi, ali i pojavu nekog aktivnog obožavaoca. Ako imate porodicu, onda ćete imati veliki fokus na zadatke vašeg deteta.

 

Škorpija

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorake u zdravstvenim stvarima, a sa nekom ženom ćete imati komunikaciju o poslu ili zdravlju. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, što bi moglo doneti promene u odnosima i mestu gde živite. Možda razmišljate o preseljenju ili renoviranju.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, što će vam doneti ogroman fokus na partnera i niz iznenadnih događaja koje on sam može da pokrene. Na primer, on može ponuditi da promeni vaš status ili mesto stanovanja.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, što vam može doneti promenu u pitanju mesta stanovanja. Takođe, promena može da utiče na jednog od roditelja i moraće aktivno da vode računa o svom zdravlju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: NinaMalyna/Shutterstock

Strelac

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorak u ljubavnim stvarima, sve do pojave nekih specifičnosti na strani ljubavnog partnera. Za porodične Strelce ovo može biti iskorak za dete, a vi sami možete uživati u kreativnosti. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, što može doneti promene u odnosima sa rođacima. Oni će postati vatreniji i verovatno čak i agresivniji, jer neko od rođaka praktično neće pokušati da pronađe prave reči za razgovor. Pored toga, brat ili sestra će imati važan događaj. 

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći ogroman fokus na vaše zdravlje i posao. Moraćete da preraspodelite stvari, verovatno će vam neka žena aktivno pomoći.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese potpisivanje ozbiljnog dokumenta koji će vam promeniti život. Može se povezati sa pitanjima braka, kao i sa decom. Ako imate posao, napravićete značajnu promenu u njemu. 

 

Jarac

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorak u pitanjima stanovanja – moraćete da se fokusirate na stvari kod kuće, kao i na nekog od roditelja. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, koja bi zbog nekog muškarca mogla doneti promene u vašim finansijama. 

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam fokus na ljubavnu stranu života. Ako imate decu, mogu se desiti nagle promene u njihovim životima i u to ćete morati da uložite svoj novac. I samci Jarčevi bi mogli upoznati nekoga na društvenoj mreži.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, što može doneti promene u vašim prihodima i ličnom novčaniku. Na primer, vaše samopoštovanje će početi da raste i razgovaraćete sa menadžmentom o povećanju vaše plate.

 

Vodolija

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu može vam doneti iskorak. Generalno, sudbonosna prepiska i primanje važnih informacija za vas su relevantni ovih dana. U sredu, 14. februara, dogodiće se konjunkcija između Marsa i Plutona, koja bi mogla da unese dva muškarca u vaš život koji će vam značajno promeniti život. Na primer, to mogu biti asertivne kolege ili sportisti koji će vas izazvati da postanete jači, otporniji i agresivniji u postavljanju svojih granica.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na vaš dom, kao i na vašeg roditelja. Verovatno je da će promene u kući doći od vas.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese treću osobu u životu koja će uticati na vaše odnose. Pored toga, možete krenuti na obuku i to će na kraju uticati na poboljšanje vaše karijere.

 

Ribe

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu će doneti diskusiju o vašoj finansijskoj strani života, kao i o vašem fokusu na samopoštovanje i ishranu. U sredu, 14. februara, dogodiće se konjunkcija Marsa i Plutona, što bi moglo doneti tajnu vezu koju ćete sakriti od javnosti.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec je u konjunkciji sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam važan događaj sa rođakom, odnosno, nešto što će biti povezano sa njegovim finansijskim problemima.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese treću osobu u vašoj vezi. Moguće je i da ćete započeti period tajne komunikacije, što će promeniti vašu ljubavnu sferu i lične vrednosti uopšte.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.