astro prognoze

Planeta karme imaće KLJUČAN uticaj: 5 horoskopskih znakova kojima PUN MESEC donosi velike promene u karijeri

0

Pun mesec u Devici 24. februara javlja se u opoziciji sa Saturnom i na neke znake Zodijaka ima veliki uticaj na polju karijere.

Na koga će najviše uticati pun mesec?
Na koga će najviše uticati pun mesec?foto: Shutterstcok/jakkapan

Planeta karme Saturn počinje da uključuje svoj sudbonosni uticaj, pa, tako, kraj februara neće biti lak, jer Sunce i Merkur zalaze u znak Riba, pogoršavajući temu emocionalne odgovornosti i zrelosti u životu svake osobe.

 

Saturn je najtvrđi učitelj u astrologiji, on je kao strog otac; nikada ne daje poklone ni za šta, već samo za trud i zalaganje. Ipak, njegovi darovi su najbogatiji!

 

U februaru 2024. počinje važan fokus na Saturnu, pošto 22. februara Sunce počinje da prolazi kroz znak Riba, gde se nalazi ova planeta. Sunce vas uvek tera da se fokusirate na neku planetu, što znači da će se svaki čovek suočiti sa trenutkom kada padaju ružičaste naočare.

 

Prva važna tačka biće pun mesec u Devici 24. februara, koji se javlja u opoziciji sa Saturnom.

 

 

5 znakova na koje će pun mesec imati najviše uticaja

 

Ovan

 

Pun mesec se dešava u radnom sektoru, pa može doći do nekog neprijatnog trenutka u vašem timu sa nekim od vaših kolega. S tim u vezi, verovatno će doći do malog nesporazuma. Na kraju će se sve rešiti u vašu korist.

 

Lav

 

Pun mesec se dešava u vašem finansijskom sektoru, tako da će ovo biti odlična prilika da dobijete unapređenje i prevaziđete neke lične nesigurnosti. Definitivno ćete jasno videti kakvo samopoštovanje imate i koliko vas drugi cene. Dobićete podršku od osobe koja je na višoj poziciji od vas.

 

Uticaj punog meseca biće posebno jak kada su u pitanju neki znakovi Zodijaka
Uticaj punog meseca biće posebno jak kada su u pitanju neki znakovi Zodijakafoto: Anton27/Shutterstock

 

Devica

 

Možete dobiti unapređenje, ali uz to ćete imati ozbiljnu odgovornost prema ljudima ili posmatranju ljudi prilično ozbiljnog nivoa. To je slučaj kada vam se može dati neka pozicija, ali u isto vreme očekujete da će od vas biti zatraženo da svoje dužnosti obavljate prilično oštro.

 

Strelac

 

Vaš pun mesec se javlja u sektoru statusa i postignuća, tako da zaista možete dobiti ozbiljno unapređenje i biće povezano sa tajnim pokroviteljstvom neke ozbiljne osobe

 

Ribe

 

Možda imate sukob sa nekim iz menadžmenta, štaviše, zbog činjenice da se od vas može više očekivati. Na primer, pojaviće se ozbiljniji šef koji može oštrije da se uhvati u koštac sa nekim zadacima na poslu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 


 

 

makonda-tracker