astro prognoze

Na ovaj dan nas čeka POMRAČENJE, ali i još mnogo toga: NAJGORI DATUM ZA VENČANJE u 2024. privlači šansu za razvod

0

Jedan datum 2024. godine posebno je loš za venčanje, po stavu astrologa.

Na ovaj datum 2024. ne bi trebalo da planirate svadbu, po mišljenju astrologa
Na ovaj datum 2024. ne bi trebalo da planirate svadbu, po mišljenju astrologafoto: SunKids, Shutterstock

Povoljni dani za brak mogu se birati prema raznim kriterijumima, bilo da je velika šansa za fino vreme, lep datum, godišnjica poznanstva... Ipak, mnogi biraju taj datum i prema astrološkim događajima.

 

Međutim, postoje dani u kojima se strogo ne preporučuje sklapanje braka, kako ne bi došlo do razvoda.

 

Nepovoljan dan za brak u 2024.

 

Ako želite uspešno venčanje, onda prvo pogledajte lunarni kalendar. Ljudi različitih kultura u svim vremenima poštovali su lunarne cikluse i živeli u skladu sa njima. Veruje se da je pomračenje Sunca ili Meseca najnepovoljnije vreme za brak. U nekim kulturama, trudnicama je bilo zabranjeno da izlaze napolje tokom pomračenja, jer se verovalo da će to negativno uticati na njeno zdravlje. U grčkoj mitologiji, pomračenje Sunca je simbol gneva bogova.

 

 

Najbolje je da ne planirate venčanje 8. aprila 2024. Ulazak u brak može se osećati kao neočekivani gubitak nezavisnosti i može doći do nasilnih izliva besa. 8. aprila očekuje nas odjednom nekoliko astroloških događaja: mlad Mesec u Ovnu, prvo ovogodišnje pomračenje Sunca, koje će takođe biti totalno, konjunkcija Venere sa Neptunom, kao i tranzit Sunca, Meseca, Merkur i Venera kroz horoskopski znak Ovan.

 

Pomračenje Sunca i Meseca ne nosi dobru energiju za venčanja
Pomračenje Sunca i Meseca ne nosi dobru energiju za venčanjafoto: muratart/Shutterstock

Mlad mesec se obično smatra početnom tačkom lunarnog ciklusa. Mesec se još ne vidi na nebu, tek počinje da „dobija svoju snagu“. I iako je ovaj period odlično vreme za „sejanje” vaših budućih plodova, bolje je ući u brak u drugoj fazi lunarnog ciklusa. Veruje se da energija mladog meseca nije dovoljna za dug i jak brak. Štaviše, mlad mesec u Ovnu 8. aprila će izazvati unutrašnje sukobe: želja za samostalnošću će doći do izražaja. Potpuno pomračenje Sunca u Ovnu takođe se smatra ne najboljim početkom za brak.

Konjukcija Venere sa Neptunom čini sliku sveta mutnom: velika je šansa za preterano idealizovanje partnera, što će dovesti do sukoba tokom braka. Na taj dan 2024. bolje je da se ne venčate, jer ćete privući razvod, piše wday.ru. Impulzivnost Ovna u ovom periodu negativno će uticati na sferu komunikacije: reči će leteti sa jezika, neće biti prilike da ih pravilno promislite.

 

Brak je divna zajednica duša dvoje ljubavnika, ali nepažnja pri izboru datuma može doneti nevolje i nepotrebne poteškoće u životu mladenaca. Međutim, 2024. godina je bogata povoljnim datumima za brak, a gotovo je nemoguće pogrešiti u izboru datuma!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

makonda-tracker