zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 5. do 11. februara)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 11. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: EugeneEdge/Shutterstock

Nedelja grandioznog mladog Meseca u Vodoliji 9. februara, u život svakog čoveka kao da dolazi svež prolećni vetar. Čeka nas zaista jedinstvenih 7 dana koji mogu doneti neverovatne događaje; planeta Uran doneće mnoga iznenađenja i otkrića koja niste ni očekivali!

 

Pored toga, mlad mesec će se pojaviti u aspektu sa Čvorom prošlosti, što ukazuje na neke nove realnosti u životu, uz uticaj vaše prošlosti. U suštini, ono što ste ostavili za sobom u 2024. godini će uticati na vas ove nedelje. Na primer, možete se dogovoriti sa kolegama sa prethodnog posla da pokrenete novi projekat, ili će vam bivši ljubavnik možda predložiti novu fazu u vezi.

 

Važna tačka je uticaj Urana ove nedelje, koji nas sve povezuje sa kolektivnom karmom. To znači da nećete morati ni da utičete na svoj život, već se promene same dešavaju.

 

Nedeljni horoskop po danima za svaki znak

 

Ovan

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa prijateljima i ovog dana može doći do susreta ili putovanja u grupi ljudi. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese krizne vesti ili pismo koje će uticati na promene u vašem životu. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, te utiče na temu odnosa sa bračnim partnerom ili šefom.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji vam donosi novi cilj ili san za budućnost. To može biti povezano sa nekom vrstom kapitala ili velikom promenom u životu. Pored toga, možete sebi postaviti cilj da imate operaciju. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti dublju komunikaciju sa nekim poput psihologa. Može doći i do tajnog sastanka sa osobom sa kojom ste u ozbiljnoj emocionalnoj vezi.

 

Bik

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete možda dobiti vesti ili pismo od zvaničnog tela, ili od svog rukovodstva. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, što vam može doneti vesti vezane za promene ugovora o radu ili ponudu za promenu plate.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, te donosi temu putovanja. Važna komunikacija sa nekim parom. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novi cilj ili poziciju u karijeri. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama konjukuje Saturn, što će doneti susret. Sledi ozbiljan dijalog sa jednim od vaših prijatelja.

Blizanci

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da možete ići na putovanje ili učenje. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, a vama može doneti ozbiljan podsticaj u radu. Ili neka vrsta napretka u zdravstvenim pitanjima. Verovatno je važno poznanstvo sa uticajnom osobom. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu intimnih odnosa, kao i finansijskih problema u vašoj porodici. 

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji vam donosi novi cilj. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti važnu komunikaciju sa autoritetom u vašem životu (ocem, dedom, šefom, mužem).

 

Rak

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete razgovarati o porodičnom budžetu, kapitalu i planiranju operacije. Takođe možete nastaviti sa psihološkim savetovanjem. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, koja vam može doneti prepisku intimne prirode, ili poruku o trudnoći. Takođe, možete odlučiti da uložite novac svoje porodice u posao. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu odnosa sa vašim partnerom. Razgovaraćete o nekim dogovorima, možda će vaš partner ovog dana biti veoma emotivan.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novo finansijsko ulaganje, odnosno, novi ciklus u planiranju porodičnog kapitala. Često mlad mesec u ovom sektoru donosi trudnoću ili operaciju. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti obuku ili komunikaciju sa duhovnom osobom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: EugeneEdge/Shutterstock

Lav

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete biti maksimalno fokusirani na komunikaciju sa bračnim partnerom, kao i sa kolegama. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom; mogli biste da dobijete pismo ili poruku od svog partnera koji će vas u velikoj meri promeniti. Moguće i poznanstvo sa značajnom osobom. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu vašeg zdravlja kao i posla. Verovatno će se na poslu pojaviti tema kancelarijske romanse.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novo partnerstvo ili novi ugovor o radu. U vaš život može doći osoba koja će u velikoj meri promeniti vašu sudbinu. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti dan za odmor vaše duše. Ovo može biti odlazak u pozorište, slikanje, ali i neka vrsta komunikacije o porodičnim finansijama.

 

Devica

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete se maksimalno uključiti u svakodnevni rad i komunikaciju u timu. Takođe ćete imati više posla u vezi sa svojim zdravljem i posetom lekaru. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese vesti na poslu. Na primer, može vam se ponuditi nešto u vezi sa vašom radnom aktivnošću, što će u velikoj meri uticati na vašu profesiju. Takođe, može biti važno pismo u vezi sa vašim zdravljem. U vašem životu može se pojaviti uticajna osoba koja će uticati na promene u načinu vašeg života.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu ljubavnog tipa. Aktivno ćete razgovarati o ljubavi, kao i o svojoj ličnoj kreativnosti ili deci. U petak i subotu, 9.-10. februara, biće mlad Mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novi događaj po pitanju brige o svom zdravlju. Može doći i do promene u radnom timu, kao što je novi kolega. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom, donoseći ozbiljnu diskusiju o vašim vezama i temi duga u njima.

 

Vaga

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa detetom ili predmetom vaše ljubavi. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom; možda ćete imati prepisku sa nekim ko vam se dopada. Takođe, mogu biti važne vesti vezane za dete. Možete saznati o trudnoći ili će vam pisati neko ko je zainteresovan za vas. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu odnosa sa nekretninama i dokumentima.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji vam donosi novi ciklus vezan za ljubav u vašem životu. Moguća trudnoća u vašem okruženju. Neke Vage će verovatno imati poznanike ljubavne prirode. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, brinete o zdravlju.

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete komunicirati o dokumentima za svoj stan i razgovarati o odnosima sa roditeljima. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese veliki dokument vezan za promene u vašem domu. Takođe, možete saznati vesti od svojih roditelja. Neki događaj po pitanju promena vezan za vaš dom ili porodicu.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući prepisku i dokumente sa vašim romantičnim partnerom, ili po pitanju dugova. Poziv ili prepiska u vezi sa nekim zvaničnim papirima. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, donoseći vam novi ciklus vezan za mesto gde živite. Možda dajete svoj stan na prodaju, tražite zemljište za kuću ili se selite. Takođe, mogu se desiti promene u porodici – recimo, jedan od roditelja može otići u penziju.

 

U nedelju, 11. februara, Mesec u znaku Riba je u konjunkciji sa Saturnom, donoseći diskusiju o dugovima u vezi sa vašim ljubavnim partnerom. Komunikacija sa nekim starijim od vas koja vam donosi zadovoljstvo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: EugeneEdge/Shutterstock

Strelac

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa svojom braćom i sestrama. Ovog dana može doći do sastanka sa rođacima ili poziva jednog od njih. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjuncijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese neverovatno važne vesti ili dokumenta. Na primer, možda ćete saznati da vam je auto pokvaren i vreme je da investirate u njega, ili će vam partner najaviti putovanje ili planove koji će vam umnogome promeniti život.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu odnosa zasnovanih na finansijama. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti nove komunikacije u učenju. Takođe možete otići na novo mesto ili odlučiti da kupite novi automobil. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama je u konjunkciji sa Saturnom, što će doneti ozbiljnu komunikaciju na temu porodičnih dugova ili pitanja nekretnina.

 

Jarac

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati o finansijama i platama. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo doneti veliku promenu za vas sa novcem. Na primer, oni će ozbiljno uložiti u vas. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu odnosa – vi ćete biti ti koji će pokrenuti razgovore o budućnosti vašeg para ili porodice.

 

U petak i subotu, 9-10. februara, u Vodoliji će biti mlad mesec, koji će vam doneti novi finansijski tok ili platu. Na primer, može vam biti rečeno da se finansiranje vaše kompanije menja. Takođe, ovog dana vaše samopouzdanje može uveliko da se promeni. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom, što će doneti putovanje vezano za temu duga – kod rođaka ili nekog učitelja.

 

Vodolija

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati o sebi i, uopšte, bićete uključeni u pripremu nekih važnih dokumenata. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, koja vam može doneti globalnu promenu u vašim dokumentima, tituli ili statusu. Na primer, promenićete pasoš ili vozačku dozvolu. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu veze koju krijete od javnosti.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji donosi novi ciklus u vašem životu. Na ovaj dan možete zatrudneti. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama je u konjunkciji sa Saturnom, donoseći razumevanje duga i važnosti finansijske odgovornosti u odnosima.

 

Ribe

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa psihologom, ili će se vaša komunikacija na internetu povećati. Ako imate stalnog partnera, onda se on može udaljiti od vas. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese vesti od partnera koje će u velikoj meri promeniti vaš odnos. Na primer, može početi intimna prepiska.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu odnosa u vašoj grupi prijatelja. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novi događaj o kome nikome nećete ni pričati ;na primer, počećete da radite sa psihologom, ili ćete možda odlučiti da se borite sa viškom kilograma. 

 

U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će vam doneti emotivnu priču koja će biti prilično ozbiljna i duboka. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Precizna vremenska prognoza za februar