9. februara

Do 2043. godine u ljubavi će važiti JEDNO PRAVILO: MLAD MESEC u Vodoliji svim horoskopskim znacima donosi veliku promenu

0

Šta nam donosi mlad mesec u Vodoliji i kako treba da se ponašamo tokom ovog perioda, od 9. februara?

Mlad mesec od 9. februara imaće uticaja na sve znake horoskopa
Mlad mesec od 9. februara imaće uticaja na sve znake horoskopafoto: eldar nurkovic/Shutterstock

Mlad mesec 9. februara nastupa u vreme konjunkcije Sunca, Meseca, Merkura i Plutona, što obećava ogromne promene u životima mnogih. Astrološkinja Julija Lifanova pisala je o prognozama sve znakove Zodijaka tokom mladog meseca i istakla kako treba privlačiti ono što želite u život.

 

Pluton u Vodoliji ovo puta biće u znaku slobodne ljubavi; istorijski, Pluton u astrologiji vlada temom seksa i naklonosti, a znak Vodolije je odgovoran za slobodu od granica i društvenih dogmi. To znači da će odnos prema romantičnim zajednicama biti drugačiji: ljubav neće biti ekvivalentna materijalnom bogatstvu, kao što je to bilo u periodu Plutona u Jarcu.

 

Do 2043. u ljubavi će važiti samo jedno pravilo: da budete svoji.

 

Tokom mladog meseca 9. februara možete primetiti koliko je Pluton moćan i kako može da promeni naše ideje i ideale. Nešto će se dogoditi, i to ne nužno na ovaj dan.

Mlad mesec obično traje tačno 2 nedelje – do 24. februara moguća su neka ozbiljna otkrića u osećanjima, kao i dramatična poznanstva i iznenadna priznanja, a uneće u vaš život ono što se "vuče" poslednjih 15 godina. Na mlad mesec će 9. februara ući jedna osoba, a izaći kao druga osoba.

 

Pored teme ljubavi, ovog mladog meseca su aktuelna i pitanja vaših ideala, okruženja i ambicija za budućnost. Vodolija u astrologiji simbolizuje futurizam i sve ono što bismo zaista želeli. Ipak, ponekad nije važnije ono čemu težimo, već one istinske želje kojih nismo uvek ni svesni.

 

Mlad mesec donosi velike promene
Mlad mesec donosi velike promenefoto: Alla Simacheva/Shutterstock

Jedna od glavnih tema mladog meseca 9. februara biće sposobnost da čujete svoje unutrašnje potrebe, koje se razlikuju od onoga što nam društvo diktira.

 

Dobra praksa tokom mladog Meseca može biti zadatak „upoznavanje sebe u budućnosti“. Pokušajte da zamislite osobu koja ćete postati za 20 godina ako nastavite da živite kako živite. Vodolija je znak kojim vlada element vazduha, pa je njen znak da misli i govori, analizira i naziva stvari pravim imenom. Zamislite osobu koja ćete postati ako imate upravo ono što trenutno imate u životu. Da li vam se sviđa život koji ova osoba vodi? Šta biste preporučili da promenite kako biste prilagodili sudbinu ove osobe?

 

Do 16. ili 17. februara možete dobiti konkretne odgovore na ova pitanja u vidu događaja ili promene životnih okolnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke

 

makonda-tracker