horoskop

KINESKI ljubavni horoskop za 2024. godinu: Koji znak čeka romansa, a koga raskid i ljubomora?

0

Proverite astrološke prognoze za svoj znak Zodijaka prema godini Zmaja.

Kakve su vaše ljubavne prognoze u godini Zmaja?
Kakve su vaše ljubavne prognoze u godini Zmaja?foto: Shutterstock / Alex Gukalov

Godina Zmaja donosi vulkan emocija, zato mnoge znake čekaju velike promene u 2024. prema kineskom ljubavnom horoskopu! Prvih šest meseci su idealni za one koji su u potrazi za životnim patnerima, sa druge strane, osobe u skladnim brakovima će učvrstiti svoje odnose, a plamen strasti opet će goreti.

 

Ovan

Godina 2024. obećava da će i muškarci i žene doživeti romantične emocije. Prema horoskopu, na proleće ćete morati da donesete konkretne odluke u vezi sa ličnim životom. Ako na vreme reagujete na situacije, možete računati na miran razvoj srećne zajednice.

 

Partneri treba da unose više romantike u postojeću komunikaciju i da ne štede tople i nežne reči jedni za druge. Ovo je sjajno vreme za slobodne Ovnove – oni mogu da se sretnu sa svojom sudbinom. Da bi sve dobro funkcionisalo, potrebno je razviti poverenje i ne voditi se ćudljivim sebičnim željama.

 

Bik

Da bi pronašli sreću u ljubavi, samo treba da budu oni sami. Život će biti ispunjen radošću ako se ponašate prirodno i cenite svaki trenutak. Ne morate da nosite maskirna odela i da gradite dodatne granice. Za one koji imaju problema u ličnom životu i žele da se oproste od njih, prolećni vetar će biti vetar oživljavanja: prognoze su izuzetno povoljne.

 

Do jeseni će romantične veze postati čvršće i dublje, a brakovi će težiti snazi i dugovečnosti. Supružnici treba da se uzdrže od bilo kakvih neslaganja i sukoba izazvanih ljubomorom: stalne svađe su destruktivne.

 

Blizanci

Zvezde kažu da će predstavnici ovog horoskopskog znaka imati sreće u ljubavi. Odnos između supružnika će postati romantičan, ljubazan, topao i nežan. Da bismo održali toplinu porodičnog ognjišta, moramo imati poverenja jedno u drugo i biti otvoreni, iskreni i tolerantni prema karakternim manama partnera.

 

Prema istočnjačkom kalendaru, 2024. je savršeno vreme za razmišljanje o novom članu porodice. Neoženjenim Blizancima je važno da iskoriste sve prilike i češće posećuju ona mesta na kojima će moći da upoznaju svoju buduću ljubav. Prolećni meseci posebno odgovaraju budućim poznanstvima, ali i na jesen vas očekuje mnogo zanimljivosti, piše Stil.

 

Rak

Ako Rakovi sanjaju o promenama u romantičnoj sferi, više ne bi trebalo da odlažu donošenje sudbonosnih odluka – mnogo je produktivnije odmah preduzeti akciju. Samci mogu bezbrižno ići na sastanke i dozvoliti sebi neobične avanture. Lagano, ležerno flertovanje će vas takođe razveseliti.

 

Ako želite, u aprilu ćete moći da započnete dugoročnu vezu. Iako bi bliže jeseni moglo doći do razočaranja, generalno godina će biti pogodna za stvaranje i jačanje porodičnog ognjišta. Univerzum vam savetuje da budete sigurniji u sebe i da ne odbacujete odmah prilike koje se ukažu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker