ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 5. do 11. februara: Jarčeve čeka "ŠAMAR OTREŽNJENJA", a ko će konačno pronaći PRAVU LJUBAV?

1

Dolazi vreme kada je važno da budete dvostruko pažljivi prema svemu što se dešava oko vas.

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA foto: Shutterstock / New Africa

Pavel Globa je pisac, astrolog i stručnjak za istoriju. Njegove prognoze su uvek pune korisnih informacija, jer on na situaciju gleda iz različitih uglova, deleći sa nama svoje bogato iskustvo i znanje.

 

Prema prognozama ovog ruskog astrologa ova nedelja može biti sudbonosna za mnoge horoskopske znakove. Vreme je da saznate šta tačno treba da uradite da biste sebi ulepšali ovih sedam dana. Neki događaji u našim životima mogu se pokazati kao simbolični. Mnogi od nas su na ivici promene.

Ovan


Glavni neprijatelj uspeha za Ovna sada su nervoza i zabrinutost. Moramo se boriti protiv ovoga. Na poslu je bolje izbjeći greške tako što ćete pokazati skrupuloznu pažnju na detalje. U ljubavi je važno prestati da budete nepopustljivi. Ovnovi koji prestanu da budu sebični moći će da ojačaju odnose ili da pronađu srodnu dušu. Ljudi ovog znaka samo treba da se kontrolišu, tada će život poprimiti svetliju nijansu.

 

Bik


Ove nedelje Bikovi će moći da proteraju negativne misli iz svojih glava. Ostalo im je nešto više od nedelju dana da to urade. Sada je vreme kada možete bezbolno promeniti svoj stav prema nečemu ili nekome. Ovo je glavni savet astrologa na sajtu dailihoro. ru za one koje muče sumnje u bilo šta. Bik bi sada trebalo da pokaže više velikodušnosti, posebno prema onima koji ranije nisu mogli da pomognu.

Blizanci


Blizanci treba da budu pažljivi, pre svega, prema sebi, da na vreme ispunjavaju svoje potrebe, a zatim i potrebe porodice ili značajne osobe, prijatelja. Blizanci takođe treba da ojačaju svoje zdravlje, jer se približava najneprijatnije vreme za ovu oblast. Da ih loše zdravlje ne bi uznemirilo, Blizanci bi trebalo da počnu da se pridržavaju rutine i da se manje umaraju.

 

Rak


Ove nedelje novi počeci će biti dobrodošli za Rakove. Možete pokušati pronaći nove hobije, hobije, upoznati nekoga za buduću vezu ili samo komunikaciju. Takođe možete ići na poslovna putovanja, na odmor i ići u druge gradove ili zemlje. Takođe možete promeniti posao ako se ovaj problem već pojavio. Promena sredine biće najbolje oružje u borbi protiv neizvesnosti i apatije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker