astrologija

Od 9. februara očekujte VELIKE PROMENE u ljubavi! 3 horoskopska znaka kojima MLAD MESEC nosi pravu revoluciju

0

3 horoskopska znaka osetiće najveći uticaj mladog meseca na polju ljubavi, od 9. februara.

Na koje znakove Zodijaka će najviše uticati mlad mesec?
Na koje znakove Zodijaka će najviše uticati mlad mesec?foto: Max4e Photo, Shutterstock

Mlad mesec 9. februara nastupa u vreme konjunkcije Sunca, Meseca, Merkura i Plutona, što obećava ogromne promene u životima mnogih.

 

Taj isti mlad mesec može poslti pravi bljesak za nekoliko horoskopskih znakova po pitanju ljubavi.

 

3 znaka na koja će mlad mesec imati uticaja u ljubavi

 

Ovan

 

Mlad Mesec se dešava u sektoru prijateljstva, a vladar vašeg znaka, Pluton, povezaće se sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima. Možda se ne prepoznajete, jer je Uran u sektoru samopoštovanja i može da izazove tako jaka osećanja da fizički osetite ogroman naboj energije. Kao da ste povezani sa nuklearnom elektranom i ceo vaš život je počeo bukvalno da vibrira od ove ljubavi. Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom mestu koje može biti povezano sa radom u timu ili grupi istomišljenika.

 

Bik

 

Mlad mesec se javlja u vašem sektoru karijere; verovatno je da je vaša sfera interesovanja u ljubavnom smislu poznanik na poslu, ili će sama romansa biti sa osobom višeg statusa od vas. Na današnji dan, vladar sektora odnosa, Pluton, počinje novi 20-godišnji ciklus za vas, koji će početi potpunom transformacijom načina na koji vi vidite odnose. Poželećete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a najinteresantnije je da ćete upravo to osetiti u februaru!

 

Ovan, Bik i Lav osetiće uticaj ovog mladog meseca
Ovan, Bik i Lav osetiće uticaj ovog mladog mesecafoto: maradon 333/Shutterstock

 

Lav

 

Mlad mesec se dešava u vašem partnerskom sektoru, što znači da može doneti fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život. Stvar je u tome što će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji sa Plutonom u kvadratu sa Uranom, a ovo može bukvalno uticati na ceo vaš život kao strastveni talas. Možda se sretnete pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubite u osobu sa kojom niste ni očekivali razvoj veze. Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere, pa je ta osoba možda povezana sa vašim poslom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koje su posledice bavljenja isključivo astrologijom?

 

makonda-tracker