moć brojeva

Ovo su 4 najmoćnija broja za privlačenje novca: Šta tačno znači kada ih vidite i kako da ih iskoristite za obilje?

0

Da li vam se dešava da kad god pogledate u sat vidite iste nizove brojeva, poput 4.44?

Znate li šta su anđeoski brojevi?
Znate li šta su anđeoski brojevi?foto: FotoHelin/Shutterstock

Ako pitate one koji veruju u astrologiju, numerologiju, zakon privlačenja i manifestovanje, u spiritualnom svetu slučajnosti ne postoje!


Svaki događaj u našim životima se, kažu, može posmatrati kao poruka koju nam šalje univerzum, od nečega sasvim sitnog poput broja koji često viđate kada pogledate sat do veoma krupnih stvari.


Jedan od načina da nam stigne poruka, ali i da je pošaljemo da bismo dobili nešto zauzvrat, jesu anđeoski brojevi, veruju oni primenjuju zakone privlačenja u svakodnevnom životu. Kako kažu, svaki anđeoski broj je vezan za određeno značenje i može se odnositi na bilo šta: ljubav, priliku, početak, svrhu...

Naravno, gde je manifestovanje, tu je i novac, pa se neki anđeoski brojevi povezuju i s njegovim privlačenjem.


Iako ovi brojevi nisu vaša magična kartica za finansije, oni navodno pokazuju da će nade uskoro biti uslišene i da novac stiže.

 

Moć brojeva
Moć brojevafoto: Dzhulbee/Shutterstock

Šta su anđeoski brojevi?


Svi duhovni savetnici kažu da brojevi koje viđamo u toku dana nisu tu slučajno. Jeste li primetili da se često da pogledate sat baš u 4.44, 11.11 ili 2.22? Možda ste zapazili da vam je u više navrata račun u prodavnici iznosi 555?

 

Ovo, kažu numerolozi i oni koji veruju u moć brojeva, nisu puke slučajnosti, već tragovi koji govore o svrsi i pravcima naših života. Neki ih nazivaju "porukama odozgo", a u svakom slučaju se veruje da nose određeno značenje.


Koji su anđeoski brojevi za privlačenje novca?

 

  • 444


Najpoznatiji anđeoski broj za finansije je 444, koji je povezan s mogućnostima i prilikama, a povoljan je i za druge oblasti života. Predstavlja pozitivan uzlet u vašim finansijskim poslovima.

 

Verujete li u moć brojeva?
Verujete li u moć brojeva?foto: Shutterstock/Iryna Imago
  • 666


Iako se mnogi plaše tripliranog broja 6, on je zapravo vrlo snažan i koristan kada želite da privučete bilo kakav uspeh, veruje se. Ovi brojevi podstiču na fokusiranje na ono što pruža radost i ispunjenje, umesto da se preivše fokusirate na materijalni uspeh.

 

  • 888


Povezan sa simbolikom beskonačnosti,888 je jedan od najmoćnijih anđeoskih brojeva za bogatstvo jer priziva beskrajni tok uspeha, novca i prosperiteta.

 

  • 808


Ovaj broj odiše pozitivnom vibracijom: 8 predstavlja lični rast i razvoj, dupliranjem ovog broja se to uvećava, a 0 označava nove početke.


Kako iskoristiti moć anđeoskih brojeva za privlačenje novca?


Tokom čitavog dana možete na svakog koraku primetiti poruku koju vam šalje kosmos, a preporučuje se da postavite jasnu nameru i posvetite ovim brojevima pažnju.


Ako verujete da su oni mnogo više od slučajnih brojeva i da to što vidite ima neko značenje, oni vam možda mogu pomoći: stavite u novčanik papirić na kom piše neki od anđeoskih brojeva, prihvatite broj koji vidite s radošću i recite sebi da je poruka primljena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

makonda-tracker