trendi & bezvremenski

Crne, teksas ili...? Ako pitate Vog, 2024. godine će nam biti potrebne farmerice samo u ovoj boji

Farmerice nikada ne izlaze iz mode, ali ako pratite trendove, pogledajte koji je Vog izabrao kao dominantan!

Jedna boja farmerica biće apsolutni trend 2024.foto: Anna Zhuk/Shutterstock

Otkako je počela 2024. godina, aktuelni su raznorazni novi trendovi u modnom svetu, od kojih su neki tek u najavi, dok su drugi već prisutni u kolekcijama brendova, kao i u autfitima trendseterki.

I bezvremenski komadi poput farmerica, koje nikad ne izlaze iz mode, već se samo menja popularnost krojeva i boja, u 2024. će dobiti osveženje, i to u boji koja je dosad često bila zanemarivana u poređenju s klasičnom plavom ili crnom.

Reč je o svim nijansama sive boje koje su se već pojavile i u brojnim kolekcijama poznatih modnih kuća za proleće/leto 2024, kao što su Dior, Diesel i Loewe, gde su u tamnijim i svetlijim sivim nijansama stilizovane na razne načine.

 

Ove farmerice toliko su poželjne i trendi da ih je i Vog nazvao jedinim trendom o kom treba znati malo više u 2024. godini!

Loewe model dolazi s izrazito visokim strukom i u jako svetloj sivoj nijansi i sa širokim nogavicama, te je jedan od modela s kojima lako možemo zameniti i poslovne modele pantalona.

 



Ova ništa manje neutralna i izuzetno nosiva opcija u modelima farmerica proširuje naše mogućnosti stvaranja trendi autfita u novoj godini, a u ženskim ormarima bi se definitivno moglo pronaći mesta i za više od jednog para sivih pantalona!

 



Sive farmerke odlično će izgledati u monohromatskom sivom look-u, mogu se slagati lepo i s drugim neutralnim nijansama, poput krem, bele ili crne. Takođe, mogu poslužiti i kao odlična baza za look u koji ćemo uklopiti i upečatljivije nijanse poput trendi crvene, piše Miss7.

 

 

Sive pantalone svih nijansi i krojeva biće apsolutni hitfoto: Alones/Shutterstock

Bootcut kroja, uskih ili širokih nogavica, s visokim ili niskim strukom, sive farmerke dolaze u mnogim različitim varijantama, a jednako su popularne i tamnije i svetlije nijanse.

 

Bonus video

Mob wife estetika