šik

Obično ne ponavlja odeću, ali OVO MORA! Omiljene pantalone Tamare Kalinić mogu da se nose od danas do oktobra

Jedna od najcenjenijih svetskih influenserki nosi komade isključivo iz najnovijih kolekcija, ali ni ona ne može odoli praktičnom komadu, pa je tako nedavno nosila pantalone u kojima smo je viđali i prošle godine

foto: instagram.com/tamara/

Srpska influenserka Tamara Kalinić jedna je od žena koje inspirišu, postavljaju trendove i među prvima na planeti nosi odeću prestižnih brendova Dior, Fendi, Gucci itd.


Bila je među prvima koji su poneli komade nastale u kolaboraciji Fendija i SKIMS-a Kim Kardašijan, a redovno zauzima posebno mesto u prvom redu modnih revija najcenjenijih modnih kuća, foto-reporteri se utrkuju da zabeleže njene modne kombinacije, kopira je pola planete...

 

Međutim, čak i neko toliko uticajan i uvek aktuelan u svetu mode ne odbacuje odeću čim je jednom obuče kako bi je zamenila novim predmetima — ono što joj posebno priraste za srce rado čuva i, kako smo ovih dana imali priliku da vidimo, jednako rado ponovo nosi!

 

FOTO: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: SGP / ddp USA / Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images


Nakon izuzetno napornog perioda i više nedelja mode širom sveta, Tamara se uputila na zaslužen odmor, najpre u Marakeš, a potom u Dubai. Ona je nastavila da se oglašava na Instagramu i pokazala svojim pratiocima svoj svakodnevni stil na ovom putovanju, a imali smo priliku da vidimo i jedan dobro poznat komad.

 

Ona je, naime, tokom opuštanja u Dubaiju, pozirala u kombinaciji zelene košulje koju je vezala iznad pupka i Chanel pantalona, vrlo laganog modela koji jednostavno obožava.

 

FOTO: instagram.com/tamara/
FOTO: instagram.com/tamara/
FOTO: instagram.com/tamara/

 

Ove komotne pantalone širokih nogavica i nešto dubljeg struka vrlo su zgodne za toplije mesece, a praktične su jer mogu lako da se uklope i u sportski stil i uz nešto elegantnije varijante. Uz to, prikladne su čak i za relaksiranje na obali mora!


Isti model Tamara je nosila prošle godine tokom kratkog letovanja na Kapriju i u Rovinju, kada se više puta fotografisala u njima, a svaki put ih je kombinovala sa crnim gornjim delom odeće.

 


Tada je pokala kako nositi ove crno-bele pantalone s topom bez bretela, a potom i s majičicom koja otkriva jedno golo rame.

 


Međutim, sada vidimo da nije nužno držati se proverene crne boje i da i neka efektna nijansa može da ostavi utisak.