rođeni za radovanje

Nekima se jednostavno NE DA U ŽIVOTU, ali zato njima... Pripadnici ovih znakova su USPEŠNI u svemu u čemu se okušaju

Četiri horoskopska znaka naročito se izdvajaju po tome koliko su im zvezde naklonjene kada je reč o ostvarenju ciljeva, u raznim životnim oblastima.

foto: Shutterstock

Svačija definicija uspeha se pomalo razlikuje — u zavisnosti od vrednosti i ciljeva. Astrološki, natalna karta može da pokaže ko se rađa s prednostima koje im omogućavaju da postignu sve što požele, razmrse i najteže situacije i iz svega izađe kao pobednik.


Horoskopski znak daje opšti pregled kvaliteta, ali i drugi elementi natalne karte mogu da kažu dosta toga o sreći i sudbini svakog od nas.

 

Recimo, to gde vam se nalazi Jupiter može da ukaže hoćete li se obogatiti i pronaći istinsku sreću, budući da ova planeta vlada obiljem: tako ako vam je Jupiterov znak Vodolija, bićete bogati u smislu da ćete imati ispunjen društveni život, jer je ovaj znak posvećen prijateljstvu.


Ipak, osnova od koje se uvek polazi jeste Sunčev znak, odnosno sam horoskopski znak u kom ste rođeni, a astrolozi tvrde da su ova četiri najuspešnija.

 

  • Ovan

 

foto: Shutterstock

Kako ističu astrolozi, Ovnovi su najhrabriji od svih znakova kada jure ka svom cilju. Oni se ne zadovoljavaju da samo slepo prate neki plan, već moraju da budu prvi i najbolji u nečemu. Čak i kad je sve protiv njih, njihova odlučnost i izdržljivost im garantuju uspeh.

 

  • Devica

 

foto: Shutterstock

Kritički nastrojene Device "imaju oko" za detalje, a pridržavanje visokog standarda im omogućava da privuku i životni uspeh. Prirodno su prizemni, kao i svi znakovi čiji je element zemlja, ali su i najfleksibilniji među zemaljskim znakovima i spremni su da se prilagode i, koliko god ime teško padalo, promene plan da bi ostvarili cilj.

 

  • Škorpija

 

foto: Shutterstock

Nije ni čudo što najstrastveniji znak mora da ostvari sve što naumi, zar ne? Njihova želja i strastvenost su ogromne u krevetu, da, ali i u kreativnim poduhvatima, a to ih drži motivisanima do samog kraja. U baš svim oblastima života! Tome doprinosi i to što Škorpijom vlada Mars, planeta strasti, akcije i impulsa, pa zato ponekad ne misle previše o posledicama, sve dok je rezultat uspeh.

 

  • Jarac

 

foto: Shutterstock

Postoji više faktora koji dovode do toga da Jarac bude uspešan. Za početak, njima vlada deseta kuća, odnosno kuća zanimanja, što govori o njihovoj ambiciji i sklonosti ka veličini. Oni shvataju svoju karijeru vrlo ozbiljno i pokreću ih misli o eventualnom ispunjenju cilja. Uz to, mogu da budu zahvalni i na svom Saturnu, koji upravlja disciplinom i odlučnošću, a takođe je zemljani znak i u stanju je da stane čvrsto na zemlju i dobro promisli o narednim koracima. Jarčevi, takođe, odlično prihvataju kritiku i cene svaku povratnu informaciju o tome kako nešto rade.