iskreno

Nekad ga je nazivala — BRATOM! Kum Petra Graša i Hane Huljić priznao u kakvim je odnosima s Danijelom Martinović

Slovenački kuvar, koji je godinama bio nerazdvojan s pevačicom Danijelom Martinović, kumovao je pevaču Petru Grašu, s kojim je ona provela 24 godine.

foto: Instagram

Čuveni kuvar Tomaž Kavčić, koji je proteklih sedmica u žiži regionalne javnosti nakon što je otkriveno da će biti kum na venčanju pevača Petra Graša i pevačice Hane Huljić.


Kavčić je bio kum s mladoženjine strane, a uz to je bio zadužen za mladenačku tortu i slatko posluženje. On je, inače, poznat kao jedan od najuglednijih regionalnih kuvara i često je angažovan na prestižnim događajima.

 

Na njihovoj svadbi nije bio isti menu kao i na samitu čelnika Evropske unije. Samo je jedno jelo bilo s tog menija — rekao je Kavčić i dodao: — Ja sam taj koji je pripremio aperitiv, prvo jelo, glavno jelo i tortu.


Upravo je svadbena torta privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama, gde je ocenjena kao previše jednostavna za venčanje poznatih ličnosti.

 

 

To je bila rezervna torta koja nije bila dekorisana jer su uz nju bile još dve torte. Ta torta je moja ideja i poslužujem je već više od deset godina. Sastoji se od mleka, čokolade i laganog biskvita. Torta se svima svidela, a puno gostiju tražilo je još komad. No, najbitnije je da je to torta koju su oni želeli i u njihovom je stilu – odlična, a s druge strane prizemna. To su oni, to su mladenci – istakao je Tomaž, kog s Grašom veže prijateljstvo dugo više od dve decenije.

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Instagram


Za to vreme, on se zbližio i s pevačicom Danijelom Martinović, s kojom je Petar Grašo bio u vezi 24 godine. Štaviše, ona je Kavčića nazivala bratom, pa je medije interesovalo u kakvim su oni odnosima nakon što je kuvar kumovao na svadbi njenog bivšeg partnera.

 

Ostajem prijatelj i s njim i s njom — objasnio je Tomaž.

 

FOTO: ATAimages/Z.Milutinović
FOTO: printscreen
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Instagram
FOTO: Z. Milutinovic/ATAImages


On je opisao i momenat kada ga je pevač pitao da mu bude kum.


On je romantična duša i nije mi to rekao telefonom. Prošle godine, kao i svake do sad, bili smo pozvani na neformalno druženje svih vlasnika Mišelinovih zvezda u Napulju. Tamo sam gost već 17 godina, a mnogo puta je Petar išao sa mnom. Pre nego što smo se tamo uputili prošle godine, pre Božića, kad smo sleteli na aerodrom, stali smo u piceriju. I Petar mi je tamo rekao: "Tomaž, želja mi je da mi budeš kum" — prisetio se Kavčić.


Petar je, inače, Tomažu bio kum kada se ovaj ženio, pa su sada dvostruki kumovi.