najveća podrška

On je veoma ZGODAN i USPEŠAN, a ona - prava LEPOTICA: Sanja Marinković ima BRATA i SESTRU koje retko viđamo u javnosti

0

Nakon što joj je preminuo otac 2020. godine veliki oslonac u životu Sanje Marinković postao je njen brat Bojan 

Sanja Marinković ima brata i sestru koje obožava
Sanja Marinković ima brata i sestru koje obožava foto: Damir Dervišagić

Poznata voditeljka Sanja Marinković godinama je gradila uspešnu voditeljsku karijeru i čini se da danas u Srbiji nema osobe koja ne zna bar ponešto o ovoj uspešnoj mladoj ženi.

 

Ona je više puta bila u centru pažnje javnosti zbog svog veoma ispunjenog privatnog života koji često nije krila od očiju javnosti. Mnogo puta smo imali prilike da čujemo njenu ljubavnu priču i sve kroz šta je prošla tokom razvoda od supruga Aleksandra Uhrnina.

 

Nakon što je prošla kroz traumatičan period 2020. godine kada joj je preminuo otac, Sanja je podršku našla u ostatku porodice, a naročito u bratu Bojanu koji godinama ne živi u Srbiji.

 

 

- Moj rođeni brat je engleski državljanin, odnedavno je i srpski državljanin. On se nikada nije vratio u Srbiju zauvek. Sad ću da se rasplačem, mnogo, mnogo je uspešniji od mene i izuzetno mi je drago što njega imam - rekla je Sanja za "Story" tada.

 

Sanja je svojevremeno pričala i o tome koliko su oni bili vezani za oca i kako su se svim silama borili da mu što više produže život.

 

- Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo - izjavila je Marinkovićeva.

 

 

Iako Bojan ne žiivi u Srbiji Sanja s njim ima savršen odnos. On je oformio porodicu daleko od Srbije, u Velikoj Britaniji, gde živi sa suprugom Jelenom i dvoje dece, ćerkom i sinom.

 

Bojan je uspešan preduzetnik a svojevremeno je osvojio prvo mesto na Novosadskom sajmu poljoprivrede. Za razliku od poznate sestre, ne voli da se eksponira u javnosti ali je Sanji velika podrška u svemu što ona radi.

 

Sanja Marinković sa sestrom iz Španije
Sanja Marinković sa sestrom iz Španije foto: Instagram printskrin / sanjamarinković

 

Osim Bojana, Sanja ima ima dosta rodbine koja je već godinama unazad rasejana po inostranstvu, pa dok je poznato da joj sestra Tamara živi u Španiji.

 

- Ona je rođena u Engleskoj, priča savršeno srpski i još 4 jezika. Živi u Španiji, priča španski, školovala se u francuskoj školi - istakla je svojevremeno voditeljka o sestri u jednoj emisiji gde ju je prvi put predstavila javnosti.

 

Ako je suditi prema fotografijama Sanjina sestra je veoma lepa mlada žena koja ima veoma istančan ukus za modu, veoma je zgodna i moderna. 

 

Bonus video:

 

Šta je Aleksandra Prijović rekla publici na beogradskom koncertu u Areni?

 

 

makonda-tracker