nije se oglašavao

Nikada ga nismo viđali u medijima, a bili su u braku čitavu DECENIJU: Ovo je bivši muž Sanje Marinković s kojim ima sina

0

Ni nakon razvoda, kao ni tokom braka sa poznatom voditeljkom njen izabranik nije želeo medijsku popularnost

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna voditeljka Sanja Marinković godinama krasi televizijske ekrane i s obzirom na to koliko dugo je u voditeljstvu svedoči o tome da je odlična u formatima u kojima se pronašla.

 

Iako veoma popularna Sanja retko o svom privatnom životu želi da govori u javnosti. Ona je bila u braku sa Aleksandrom Uhrinom čak deset godina i sa njim je dobila sina Strahinju.

 

Iako su se mnogo voleli, nakon decenije zajedničkog života odlučili su da na svoj brak stave tačku i krenu tamo gde su stali pre nego što su se jedno drugom obavezali na večnu ljubav.

 

 

Kao polod te ljubavi ostao im je sin, koji ih i dan danas spaja i koji im je najvažniji na svetu. 

 

Uprkos tome što mu je supruga bila izuzetno poznata Aleksandrar Uhrin je bio i ostao prava enigma za domaću javnost. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent bivši muž Sanje Marinković uspeo je da svoju privatnost sačuva od javnosti.

 

 

On i danas vešto izbegava javne događaje, nikada nije davao intervjue niti se slikao za prestižne magazine, pa čak i kad je poneo titulu "bivši muž Sanje Marinković" odbio je da daje bilo kakve izjave za medije.

 

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo - otkrila je jednom prilikom Sanja.

 

 

Uhrin je nastavio svoj život, sa bivšom suprugom ima odličan odnos, a kako izgleda danas možemo da vidimo samo na osnovu društvenih mreža na kojima ima profil na kojem nije preterano aktivan, pa tek ponekad okači neku novu fotografiju. 

 

Bonus video:

 

Nikolina Kovač o porodici 

 

 

makonda-tracker