astrologija

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Škorpije, vreme je da zalečite stare rane, jedan znak dobija NAJLEPŠE VESTI

0

Maj je divan mesec za venčanje 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ
LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ foto: Shutterstock / JC_STOCKER

Planeta ljubavi i harmonije, Venera, do 24. maja je u Biku, gde ima vladajući status. Ovo je jedno od najboljih vremena za ulazak u formalnu vezu. Tranzit pomaže u očuvanju ljubavi dugi niz godina, stvaranju velike i srećne porodice i postizanje harmonije.

 

Jupiter je takođe povezan sa pitanjima proširenja stanovništva i porodice i poboljšanja u svim oblastima života. Do 26. maja kreće se kroz znak Bika, promoviše prosperitet i harmonične odnose, favorizuje porodične proslave i sticanje međusobnog razumevanja sa roditeljima.

 

U Maju će mnogi parovi odlučiti da pređu u novu fazu svoje veze, jer su fokusirani na zajedničke ciljeve i sigurni u svoja osećanja. Nikakve oluje ne mogu uzdrmati davno uspostavljene odnose. Važni događaji se dešavaju u ličnim životima mnogih ljudi ovog meseca.

OVAN


Mnogi od vas još uvek rade na pitanju preseljenja u drugi dom ili preseljenja u drugu zemlju. Možda govorimo o završetku dugogodišnjeg, ranije započetog plana. Ništa ne ugrožava porodične odnose: parovi koji su dugo zajedno živeli u harmoniji i dogovoru. Samci mogu da računaju na sudbonosni susret, ali to se više odnosi na žene. Ako planirate dugo putovanje, onda bi trebalo da izaberete poznatu rutu. Ovo će vas spasiti od razočaranja i organizacionih problema.

 

BIK 


U vašem ličnom životu se dešavaju važni i sudbonosni događaji. Romantične veze su uglavnom stabilne, a početkom Maja mogući su manji sukobi. Oni neće uticati na ukupnu povoljnu situaciju i brzo će se srediti u drugoj polovini meseca. Odnosi sa brzim rođacima mogu biti komplikovani različitim okolnostima, ali će biti potpuno preuzeti, posebno ako ne obraćate pažnju na sitnice i ne pamtite loše stvari.

BLIZANCI


Odlično vreme za pauzu, razmišljanje, sagledavanje i rad na greškama u oblasti ličnih odnosa. Iako spolja vaša veza izgleda spokojno, unutar nje ključaju strasti. Vaša voljena osoba može biti nezadovoljna vašim ponašanjem i nedostatkom vremena zajedno. Život u kući je pun promena: složene aktivnosti na poboljšanju doma se nastavljaju, mnogi će promeniti svoj dom na bolje.

 

RAK


Mnoge porodice će doživeti brojne promene. Za mnoge one se odnose na decu, pa će zahtevati više pažnje i novca. Ljubavnici će konačno ostati da žive zajedno, a ako se to već dešavalo u skorijoj prošlosti, sadaje vreme da se karte stave na sto i da se vidi šta je potrebno da bi veza uspela. Ovo je idealno vreme za popravke, kupovinu kućnih potrepština i drugih rutinskih aktivnosti. Pokušajte da održite ravnotežu između posla i života.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker