glamur

Bez obzira na godine i građu – SVAKO u njoj izgleda savršeno: Haljina Sanje Marinković idealna za najsvečanije prilike

0

Kroj ove toalete je jednostavno magičan: pristaje baš svakoj ženi, laska figuri i savršen je za letnje večeri

Sanja Marinković u elegantnoj crnoj haljini
Sanja Marinković u elegantnoj crnoj haljinifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Belom dvoru je sinoć održano svečano predstavljanje jednog novog projekta u Beogradu koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti, a među njima se našla i poznata voditeljka Sanja Marinković.


Harizmatična TV zvezda, poznata po svedenom i vrlo elegantnom stilu ponovo je odabrala baš takvu odevnu kombinaciju i ostavila sjajan utisak.


Sanja je na događaj stigla odlično raspoložena i jednako dobro stilizovana, a njen aufit je jedan od onih praktičnih izbora koji laskaju svakoj figuri.

 

Voditeljka se pojavila u crnoj haljini midi dužine, modelu sa srcolikim izrezom i tankim bretelama koji je sečen ispod grudi, tako da vizuelno podiže struk

 

. Ovo je sjajan izbor i ako, kao Sanja, možete da se pohvalite vitkom linijom i ako biste radije da sakrije stomak i kukove od pogleda, a njena haljina se potom širi i savršeno je lepršavo rešenje za letnje večeri.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Voditeljka je šik toaletu kombinovala sa sandalama boje rubina i neobičnom belom tašnicom, a sve je zaokružila prelomljenim loknama prebačenim preko jednog ramena.

 

Sanja Marinković ranije je pričala o svom stilu i istakla da se ne odriče svog ukusa i modnog entuzijazma ni kada vreme ne prati ono što je zamislila.

 

Sanja Marinković na jednom svečanom događaju u Beogradu
Sanja Marinković na jednom svečanom događaju u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Koko Šanel je govorila da je najlepše uklopiti svoju garderobu sa svojim mislima. S obzirom na to da se ne odričem entuzijazma ni kad je reč o stilu odevanja, dešavalo mi se da su beogradske ulice pod snegom, a ja u sandalama i bundi, da nosim večernju koktel haljinu bez čarapa, i to dok duva ona hladna košava. Najlepše se osećam kada sebi delujem damski i otmeno bez obzira na vremensku prognozu – rekla je jednom prilikom voditeljka za Story.

 

 

makonda-tracker