UŽIVAJU

3 prelepe nijanse plave i pogled od MILION DOLARA: Princeza Danica podelila fotografiju s odmora od koje ZASTAJE DAH

0

Trudnički dani odmiču polako, a ona uživa u svakom trenutku koji provodi s porodicom na odmoru

Princ Filip i princeza Danica otputovali na more u Grčku
Princ Filip i princeza Danica otputovali na more u Grčku foto: Antonio Ahel

Srpska prineza Danica Karađorđević i njen suprug Filip Karađorđević bili su u centru pažnje domaćih medija kada su pre oko mesec dana podelili prelepe vesti o njenoj trudnoći

 

Iako u blagoslovenom stanju prineceza je odlučila da sa svojom porodicom provede nekoliko prelepih dana u Grčkoj, na Atosu, gde su odseli u istoimenom hotelu.

 

Na osnovu njene objave na Instgramu moglo se videti da uživaju u prelopom prizoru, gde se spajaju more, nebo i bazen, pa od prizora zaista zastaje dah. 

 

 

Tri nijanse plave boje, ne zna se koja je od koje lepša, inspirisali su princezu da napravi fotografiju koja će ostati sećanje na ovaj predivan trenutak. 

 

Čini se da su srpski princ i princeza odlučili da ovo leto provedu ne obazirući se na novac, jer boravak u ovom hotelu nije jeftin. S obzirom da je Danica u drugom stanju oni su odabrali luksuzan hotel, koji osim odlične usluge može da ponudi mnogo toga što je potrebno porodicama, a naročito trudici.

 

Princeza Danica Karađorđević podelila fotografiju s letovanja
Princeza Danica Karađorđević podelila fotografiju s letovanja foto: Instagram / danicakaradjordjevic/

 

On ima svoju privatnu peščanu plažu i sjajnu gastronomsku ponudu. Samim tim nema gužve, već su tu samo gosti hotela, a upravo je to ono za čim žudi svaka majka i žena koja je na more došla da se odmori i opusti.

 

Čini se da je i malom princ baš sve potaman, jer mu prelepa plaža omogućava celodnevnu zabavu, kupanje, pravljenje kula u pesku, a za to vreme, roditelji ga pomno posmatraju, ali imaju priliku i da se odmore i opuste od svakodnevnih obaveza. 

 

Zašto je Filip izbačen sa srpskog dvora? Da li je u dobrim odnosima sa ostatkom porodice? Detalje iz života srpske kraljevske porodice pogledajte u videu koji sledi:

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker