čestitamo

TRUDNA princeza Danica Karađorđević: Evo kada stiže drugo dete u srpsku kraljevsku porodicu

3

Lepe vesti princeza je podelila na Instagramu 

Trudna princeza Danica Karađorđević
Trudna princeza Danica Karađorđevićfoto: Dragana Udovičić

Princeza Danica Karađorđević i princ Filip Karađorđević danas su odlučili da sa javnošću podele radosne vesti. Naime, u pitanju je vest o Daničinoj trudnoći. 

 

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila njihovu zajedničku fotografiju uz reči koje su obradovale mnoge:

 

- Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da na jesen očekujemo naše drugo dete - napisala je Danica Karađorđević na svom Instagram profilu.

 

 

Sreći kraljevske porodice nije bilo kraja kada su saznali da će njihov sin Stefan, koji ima 5 godina konačno dobiti društvo. Oni nisu otkrili kog je pola beba, a sudeći po fotografiji reč je o maloj trudnoći, jer se princezi još uvek ne nadzire stomak. 

 

2020. godine Danica i FIlip su doneli odluku da život u Londonu zamene Beogradom, pa njihov naslednik odrasta u srpskoj prestonici.

 

 

- Stefan je prvi Karađorđević koji je nakon 90 godina rođen u Srbiji, u Beogradu. Njegovo rođenje oglasila su zvona Hrama Svetog Save i manastira Žiča. To su značajne stvari za jednog tako malog dečaka, koji sve više postaje svestan te pažnje i interesovanja koje privlači - rekla je Danica jednom prilikom za "Stori".

 

- Stefan je u veoma energičnom dobu, radostan je i radoznao, otvoren i karakteran, i mi se trudimo da mu dajemo vetar u leđa za sve njegove nove izazove i želje - dodala je princeza tada.

 

 

makonda-tracker