intimno

Kum je poznato lice sa estrade: Sloba Radanović krstio sina u manastiru koji ima posebno značenje za mališana

0

Sloba Radanović je krstio svoje dete u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji.

 

 

Sloba Radanović kada je dolazio po ženu Jelenu u porodilište
Sloba Radanović kada je dolazio po ženu Jelenu u porodilište foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš popularni pevač Sloba Radanović postao je otac krajem februara ove godine, kada se njegova supruga Jelena porodila i na svet donela dečaka kome su srećni roditelji dali ime Damjan.

 

Čim je postao otac Sloba je medijima otkrio kako će se zvati njegov sin, kao i na koji način su supruga i on birali ime.

 

- Zvaće se Damjan, ima jedan manastir koji je posvećen Svetom Kozmi i Damjanu, tako da je pala odluka -rekao je tada Radanović.

 

Sloba ispred porodilišta
Sloba ispred porodilišta foto: Antonio Ahel/ATAImages

A sada, oko mesec i po dana kasnije, Jelena i Sloba su odlučili da krste malog Damjana, ali na jednom posebnom mestu. Mestu koje je ima veliko značenje za Slobu i njegovog sina. U pitanju je manstir Svetih vrača Kozma i Damjana na Kosovu i Metohiji.

 

Jasno je da ovaj manastir ima posebno značenje za Damjana pošto je dobio ime po njemu, a očigledno i za našeg popularnog pevača, jer je odlučio da sinu da ime po istom.

 

Na fotografijama koje je Slobina žena objavila na Instagramu se vidi nekoliko lepih scena sa ove intimne ceremonije krštenja. Kum je bio estradni menadžer Goran Lečić Leka, koji je ujedno i Slobin menadžer.

 

 

On je došao sa svojom suprugom, koja se takođe vidi na fotografijama na kojima Leka u naručju drži malog Damjana u manastiru.

 

 

 

 

 

makonda-tracker