(video)

Ovo se zove RAJ NA ZEMLJI: Snimak Severine i njenog sina sa Maldiva otkriva u kakvom LUKSUZI I SREĆI uživaju

1

Odmor iz bajke, lepo vreme, kupanje... Severina se pohvalila na Instagramu svojim boravkom na Maldivima i jedno je sigurno — uživa kao nikad!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Severina Vučković otputovala je na jednu od svojih omiljenih tropskih destinacija, prelepe Maldive, koje posećuje rado i prilično često!

 

Ovog puta se pohvalila video-snimkom sa odmora, koji je poseban utoliko više što je sa Severinom njen sin Aleksandar. Osim sina, društvo joj pravi i pravi i poznata splitska fotografkinja i njena prijateljica Sonja Dvornik.

 

 

Lepa Hrvatica pohvalila se lepotama u kojima uživa sa sinom, počev od trenutaka na aerodromu pre puta, do uživanja u luksuznom rizortu u kome su odseli.

 

1 / 11 Foto: Instagram

 

Njihova kućica-apartman ima direktan izlaz na okean, a čini se da maksimalno koriste sve lepote i mogućnosti koje im pruža odmor na Maldivima...

 

Seve je iskoristila priliku i da pokaže neke od svojih brojnih kupaćih kostima, a osim bikinija koji otkrivaju njenu zgodnu figuru, ističe se i jednodelni kupaći kostim u supertrendi nijansi zelene boje... I nema sumnje da će takvi modeli biti hit predstojećeg leta 2022. godine.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Osećam se kao u raju... — poručila je Severina, kojoj nijednog trenutka osmeh ne silazi s lica.

 


 

— Uživaj sa sinom, — Kakav raj na zemlji, — Prezgodna si — samo su neke od poruka koje su joj Instagram pratioci uputili.

 

 

Inače, Severina je poslednji put na Maldivima bila početkom godine, a tamo je odlazila i sa bivšim suprugom Igorom Kojićem.

 

1 / 7 Foto: ATAImages

 

 

makonda-tracker