od ljubavi preko kraha, sve do...

Voleli su se, sudili, a onda je nasmejana došla — na njegovo VENČANJE: Priča estradnog para s bezbroj filmskih obrta

0

Prvo se zabavljao sa sadašnjom suprugom, ostavio ju je zbog prve žene, a sada je ona došla na njihovo venčanje!

darko lazić i ana sević bili su nekoliko godina u braku
darko lazić i ana sević bili su nekoliko godina u brakufoto: Damir Dervišagić

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević Nedeljković imaju neverovatnu priču s obrtima vrednim nekog holivudskog blokbastera. Nakon što su mnogi mislili da bivši supružnici ne razgovaraju, Ana je nasmejana i prelepa došla sa sadašnjim suprugom Danielom na venčanje Darka i Katarine Lazić, a mnogi su bili začuđeni što je vide.

 

Ana je s osmehom slavila ljubav Darka i Katarine, podelila njihove fotografije, napisala da su ga "napokon oženili", pa podelila da joj je nevesta rekla da joj je "drago što su došli".

 

Mada je ovakav ishod nekadašnjeg braka za svaku pohvalu, prisetimo se kako je sve krenulo...

 

darko lazić tokom braka s anom sević
darko lazić tokom braka s anom sevićfoto: Damir Dervišagić

Darko i Ana proslavili su se u "Zvezdama Granda", a njihove karijere su ih i spojile. Njih dvoje su se venčali u tajnosti, bez pompe i medija, kuma je bila Andreana Čekić, a Ana je bila u osmom mesecu trudnoće. Prethodno je Darku Anu verio u Parizu, a tada su bili presrećni.

 

1 / 8 Foto: Ana Paunković

 

Par je izdao saopštenje o razvodu 2018. godine, a zvanično su se razveli 2019. godine, dok su tada već oboje imali nove partnere.

 

darko lazić i ana sević nakon razvoda
darko lazić i ana sević nakon razvodafoto: Sonja Spasić

Darko i Ana u braku su dobili ćerku Lorenu, a kasnije su postali roditelji s drugim partnerima; Darko je s Marinom Gagić dobio sina Alekseja, a Ana je sa Danielom dobila ćerku Senu i sina Simeona.

 

ana sević danas ima skladnu porodicu s danielom nedlejkovićem
ana sević danas ima skladnu porodicu s danielom nedlejkovićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana je prošle godine odgovorila na pitanje u kakvim je odnosima s Darkom.

 

Darko i ja smo uvek bili u dobrim odnosima, nikada nije bilo mesta za bilo kakve naslove. Nesuglasice su postojale, ali nevezane za naš odnos, nego za druge stvari, koje su rešene, kao što već znate. Darka ne kritikujem, niti me interesuje šta radi. Nemam razloga da razmišljam o tome da li je nestao, svako ko zna njega iole poznaje, zna da je za njega to sasvim normalna stvar. Svašta je radio i kad smo mi bili u braku — rekla je Ana.

 

Ona je i na venčanju otkrila zanimljivu pikanteriju, a to je da su privatno u odličnim odnosima, dok sve ostale probleme "rešavaju preko suda".

 

Ovo se verovatno odnosi na alimentacije koje je Darko dužan da isplati zbog svoje ćerke Lorene, a u medijima se navodilo da je to kamen spoticanja bivšeg para.

 

Meni Darko nije bio dužan alimentacije, nego svom detetu, te ako neko ne oseća moralnu obavezu, onda za to postoji zakon koji ne prašta takve stvari. Zakon je odredio da otac koliko-toliko učestvuje u izdržavanju deteta. Prosto i jednostavno — istakla je Ana za Blic.

 

darko, katarina i lorena lazić na fotografiji koju je uslikala ana sević
darko, katarina i lorena lazić na fotografiji koju je uslikala ana sevićfoto: Instagram/anasevic

Sud je rešio sve moje i Darkove nesuglasice, što se tiče urednog plaćanja alimentacije, on sada mora da je plaća jer je tako sud odlučio – rekla je jednom prilikom Ana.

 

U svakom slučaju, reklo bi se da je sada sve u redu što se tiče njihovih odnosa u svakom smislu.

 

Fotografije s Darkovog venčanja pogledajte u galeriji:

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Bonus video

Darko i Katarina Lazić u crkvi

 

 

makonda-tracker