(foto)

Zovu je LOVCEM NA STARCE, a on pored nje BLISTA: Al Paćino neprepoznatljiv na večeri sa 53 godine mlađom devojkom

1

Lepotica koja je prvu ozbiljnu vezu imala s vremešnim Mikom Džegerom sada uživa pored Ala Paćina, a ni on ne može da se požali

Al Paćino već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa mladom Nur Alfalah
Al Paćino već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa mladom Nur Alfalahfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Živa legenda Holivuda Al Paćino (82) viđen je juče u luksuznom restoranu Bird Street u Los Anđelesu, gde je uživao u večeri sa svojim mlađim kolegom Leonardom Dikapriom i devojkom Nur Alfalah.


Paparaci su tom prilikom zabeležili trenutak kada je glumac izlazio iz restorana, odeven u udobne pantalone, patike i kaput, a mnogi su primetili da on ne izgleda kao inače.

 

Naime, lice mu je tamnonarandžasto, dok su mu predeo oko očiju, vrat i uši sasvim beli.

 

Al Paćino se iz misterioznih razloga pojavio narandžast u licu
Al Paćino se iz misterioznih razloga pojavio narandžast u licufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegovi obožavaoci izrazili su na društvenim mrežama zabrinutost za njegovo zdravlje, a mnogi veruju da glumac ima ovako neobičan ten zbog nove uloge.
Ipak, bilo je i onih koji iskoristili Paćinov neobičan izgled da se našale. "Da se nije onesvestio ispred tanjira sosa bolonjeze", "Je li ovo ispred restorana ili ispred kozmetičkog salona", "Nur ga je zaboravila na plaži i jadni starac je zaspao na suncu"... neki su od komentara.

 

Podsetimo, Al Paćino je već neko vreme u skladnoj vezi s Nur Alfalah (29), s kojim ga holivudski paparaci povremeno viđaju kada izlaze na ručkove i večere.

 

Nur Alfalah iza sebe ima više veza sa starijim muškarcima
Nur Alfalah iza sebe ima više veza sa starijim muškarcimafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur je, inače, u javnosti poznata po tome što preferira decenijama starije muškarce, a mnogi je nazivaju "lovcem na holivudsku gerijatriju", "lovcem na starce" i "negovateljicom".


Među njenim najpoznatijim bivšim emotivnim partnerima su legende Paćinovog ranga – Mik Džeger (79), s kojim je bila kad je imala 23 godine, a pre tri godine se šuškalo da je u ljubavnoj vezi s Klintom Istvudom (92), što je ona negirala, tvrdeći da su samo bliski prijatelji.


Kako je ona istakla u jednom od svojih retkih intervjua, razliku u godinama ne vidi kao prepreku kada su emocije u pitanju, a tako je bilo i tokom njene ljubavi sa Džegerom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)


– Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period – istakla je Nur za Hello.


Kako je tada Alfalahova objasnila, ona je svesna komentara koje je ova veza izazvala, ali je dodala da nema zbog čega da se kaje jer je sa Mikom Džegerom stvorila uspomene vredne sećanja.

 

Nur Alfalah iza sebe ima više veza sa starijim muškarcima
Nur Alfalah iza sebe ima više veza sa starijim muškarcimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker