uvek šik

Ovo su JEDINE MINĐUŠE koje treba da ima svaka žena: Džej Lo nosi skoro samo njih, a uz gola ramena su savršenstvo

1

Za fenomenalan utisak ne treba mnogo novca, a dok Džej Lo nosi modele luksuznih brendova, efektne varijante ovih minđuša možete naći po mnogo nižim cenama

Dženifer Lopez neguje sličan stil već godinama
Dženifer Lopez neguje sličan stil već godinamafoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Modne kombinacije latino dive Dženifer Lopez prate se iz dana u dan, a ona u poslednje vreme na prvo mesto stavlja udobnost.


Široke pantalone, farmerke i trenerke, patike, UGG čizme, dukserice, oversized džemperi i slična odeća uglavnom je izbor Džej Lo proteklih nedelja, ali da bi se osetila malo elegantnije ona svakom modnom izdanju dodaje isto – svoje omiljene minđuše.


Dok je na crvenom tepihu uglavnom viđamo s decentnim dijamantskim minđušama, kada je u pitanju stil za svaki dan, za popularnu pevačicu i glumicu već godinama nema dileme.

 

Dženifer Lopez godinama nosi alke različitih veličina u svojim kombinacijama za svaki dan
Dženifer Lopez godinama nosi alke različitih veličina u svojim kombinacijama za svaki danfoto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Alke su nešto bez čega Dženifer ne izlazi iz kuće, i to najjednostavnije moguće, koje ima u raznim veličinama.

 

Omiljene minđuše Džej Lo godinama su najjednostavnije alke
Omiljene minđuše Džej Lo godinama su najjednostavnije alkefoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proteklih nedelja Džej Lo je uglavnom nosila tanke i poveće alke brenda Jennifer Fisher, varijante od žutog zlata i srebra, prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza po Los Anđelesu i Njujorku.

 

Bez obzira na priliku, verni saveznik Dženifer Lopez među nakitom su alke raznih veličina
Bez obzira na priliku, verni saveznik Dženifer Lopez među nakitom su alke raznih veličinafoto: epa / Jose Mendez

Kada prilika zahteva malo više elegancije, Dženifer uglavnom bira sitnije alke, masivne i deblje modele minđuša, a uglavnom one nemaju mnogo detalja, cirkone, dijamante, kristale, priveske, već su svedenog dizajna, ali i u tom pogledu ume da napravi izuzetak kada naiđe na efektan par minđuša.

 

Dženifer Lopez obožava alke
Dženifer Lopez obožava alkefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jesu li alke u modi 2024?


Trend Y2K već godinama nam vraća omiljenu modu s početka dvehiljaditih, pa su alke, kao jedan od omiljenih aksesoara iz tog perioda, jednostavno nezaobilazne.


One se često vraćaju kao dominantan trend u sferi nakita, a posebno su popularne tokom prolećne i letnje sezone, naročito kada su u pitanju ogromni, predimenzionirani modeli kakve Džej Lo obožava.

 

Dženifer Lopez retko se pojavljuje bez alki
Dženifer Lopez retko se pojavljuje bez alkifoto: Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Alke su minđuše jedinstvenog šarma, a njihov kružni dizajn je simbol jedinstva, snage i beskonačnosti. Ipak, njihova privlačnost prevazilazi simboliku jer imaju sposobnost da transformišu kompletan look, u zavisnosti od odeće koju birate.


Odlično izgledaju u kombinaciji s golim ramenima i dubljim V-izrezima, ali mogu da budu i savršen dodatak za uokviravanje lica uz zatvorene topove i haljine. Poseban utisak alke ostavljaju ako podignete kosu, naročito ako preferirate velike modele, a dobar su dodatak i uz talasasti bob.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Ukoliko ste fan letnjeg boho stila, koji podrazumeva duge lokne, pletenice, marame, šarene i etno dezene... za vas su odličan izbor oversized alke, ali dobar utisak postiže se i sasvim suprotnim – uz minijaturne alke s kojih visi neki efektan privezak u obliku krsta, suze i sl.

 

Zlatne alke Dženifer Lopez
Zlatne alke Dženifer Lopezfoto: jlo/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević u stilu mladih

 

makonda-tracker