damski

U ovakvoj suknji je NEMOGUĆE IZGLEDATI LOŠE: Ranija od Jordana nosi model koji svaku ženu pretvara u kraljicu elegancije

0

Na prvi pogled jednostavan i već viđen, a zapravo primer vrhunske elegancije i luksuza, ovaj jednostavan model midi-suknje kraljica Ranija ponela je bez greške

Kraljica Ranija od Jordana u Njujorku
Kraljica Ranija od Jordana u Njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana, lepa supruga kralja Abdule II, često je na listama najbolje odevenih žena sveta, a ona neguje veoma otmen, poslovni stil.


Nije joj strano da ponese komade, pretežno tradicionalne haljine, jordanskih brendova, a takvu odeću često kombinuje s luksuznim komadima svetskih modnih kuća.


Ovih dana, ona je ponovo u poseti Americi, gde je uslikana u više prilika i svaki put je ostavila utisak svojim damskim i vrlo interesantnim modnim izdanjima, a posebnu pažnju privukla je suknja u kojoj je stigla na intervju sa Džonom Stjuartom.

Jordanska kraljica odabrala je za ovu priliku business chic stajling crno-bele boje, koji je na prvi pogled jednostavan, ali svaki njegov element je specifičan.

1 / 5 Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz laganu Rabanne bluzu bele boje, koju krase decentan prorez i širi kroj, kraljica Ranija kombinovala je nesvakidašnju pencil suknju, koja je istovremeno svedena i ultraefektna.

 

Kraljica Ranija od Jordana u crno-beloj kombinaciji s Alexander McQueen midi-suknjom
Kraljica Ranija od Jordana u crno-beloj kombinaciji s Alexander McQueen midi-suknjomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je model britanske modne kuće Alexander McQueen koji pada ispod kolena, prati liniju tela suptilno ističući kraljičinu vitkost. Midi dužine, s upečatljivim asimetrično postavljenim rajsferšlusom i prorezom, ovaj šik komad je izrađen od vune, a njegova puna cena iznosi više od 1.600 evra.

 

Kraljica Ranija od Jordana u crno-beloj kombinaciji s Alexander McQueen midi-suknjom
Kraljica Ranija od Jordana u crno-beloj kombinaciji s Alexander McQueen midi-suknjomfoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jordanska kraljica kombinovala je sve sa crnom tašnom brenda Bottega Veneta, koju je i ranije nosila više puta, a sve je zaoktužila belim salonkama Jimmy Choo s tankom štiklom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o počecima kao modni kreator 

 

makonda-tracker