zaljubljeni

"Ukrao ju je" kolegi i više je ne pušta: Bred Pit konačno uhvaćen s 25 godina mlađom devojkom, a scena je kao u filmu

2

Poznati glumac primećen je tokom romantične šetnje s devojkom s kojom se uspešno skriva od fotografa već dve godine

Bred Pit 2 godine se trudio dane bude uhvaćen s devojkom Ines
Bred Pit 2 godine se trudio dane bude uhvaćen s devojkom Inesfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Holivudski glumac Bred Pit (60) trudio se da ne eksponira svoj privatni život nakon razvoda od Anđeline Džoli 2016. godine, pa se o njegovom životu posle kraha braka nije znalo mnogo.


Neko vreme je povezivan s glumicom Alajom Šokat, a nikada nije potvrđeno da su oni bili nešto više od prijatelja, potom je navodno bio u vezi s udatom nemačkom influenserkom Nikol Poturalski, a već dve godine se piše da je Pit u vezi s dizajnerkom nakita Ines de Ramon (34).


Ona je u vreme kada su počeli da je povezuju s holivudskim superstarom bila u braku i tek je ove godine okončala brakorazvodnu parnicu s glumcem Polom Veslijem.

Bred i Ines svojski se trude da sačuvaju svoju privatnost, ali sada su američki paparaci uspeli da ih uhvate u romantičnim trenucima, dok su zagrljeni šetali svoje pse plažom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Glumac je sve vreme pričao i nosio kafu u ruci, a oni su delovali veoma opušteno zajedno. Ovo nije prvi put da su ih paparaci primetili zajedno, ali su se u ranijim prilikama trudili da se ne dodiruju i prave se da su slučajno na istom mestu.

 

Ines de Ramon i Bred Pit na odmoru u Meksiku prošlog jula
Ines de Ramon i Bred Pit na odmoru u Meksiku prošlog julafoto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pit i Ines de Ramon prvi put su primećeni zajedno na koncertu u Los Anđelesu u novembru 2022. godine, a nekoliko dana kasnije je izvor blizak paru rekao za People da se oni "viđaju nekoliko meseci".

 

Nakon toga je dizajnerka nakita prisustvovala premijeri njegovog filma "Vavilon", a navodno su potom počeli da žive zajedno.

 

BONUS VIDEO

Tajne mladolikog izgleda Breda Pita

 

makonda-tracker