POREDE JE SA ĐIĐI HADID

Ona je rođena (VEROVALI ILI NE) 2003. godine: Zbog nove devojke Leonarda Dikaprija se UZNEMIRIO ceo Tviter

0

Leonardo Dikaprio ne želi da se zaustavi i svaki put iznova šokira odabirom svoje nove devojke.

Leonardo Dikaprio
Leonardo Dikapriofoto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Društvene mreže su se prilično uzdrmale kada je holivudski zavodnik Leonardo Dikaprio (48), prošetao sa svojom novom izabranicom Eden Polani, koja ima samo 19 godina.

 

Eden je francusko-izraelski model i mlađa je od glumca skoro 30 godina, što je pravi skandal za javnost. Iako ni jedno ni drugo nisu ni potvrdili ni demantovali ove navode, ukoliko je to tačno, manekenka bi bila najmlađa Leova devojka, ako se uzme u obzir i njegovo čuveno pravilo 25.

 

Brojni tviteraši su se obrušili na glumca zbog ove razlike u godinama i mišljenja su da je ovog puta preterao, uz opasku kako je srednjoškolsko obrazovanje ove devojke prekinula pandemija kovida 19.

Oni su prvi put viđeni zajedno na jednoj proslavi u Parizu tokom koje se glumac nije odvajao od manekenke, a ona je mnoge podsetila na Margo Robi i Điđi Hadid, s kojom su ga takođe nedavno povezivali.

Da bi prikazali što bolje tu razliku u godinama, na Tviteru su napravili poređenje i prikazali Pedra Paskala i Belu Remzi, između kojih je ista razlika u godinama. Oni su glumili u seriji The Last of Us i poznato je da imaju odnos kao otac i ćerka, pa su na društvenim mrežama pokušali da uporede taj odnos i odnos Lea prema Eden, koji za mnoge nije prihvatljiv.

 

makonda-tracker