dostojan uloge

Ženi je pred celim svetom ZDROBIO SRCE: Glumac koji igra kralja Čarlsa iza sebe ima AFERU koja je sve ostavila bez reči

0

Kažu da je previše lep da bi igrao Čarlsa, ali nešto im je sigurno zajedničko: obojica su preljubnici.

foto: Click News & Photos / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Click News & Photos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ljubitelji britanske kraljevske porodice i kvalitetne televizijske drame konačno će uživati u novim epizodama serije "Kruna". Peta sezona stiže, i to s novim glumcima, od kojih se očekuje mnogo.


U ulozi princeze Dajane, koja u devedesetim konačno dobija razvod i dugo željeno samopouzdanje, naći će se glumica Elizabet Debicki, dok Čarlsa igra Dominik Vest.


Mnogi komentarišu da je glumac previše atraktivan da odglumi aktuelnog britanskog kralja, ali s obzirom na to kakvim talentom on raspolaže – očekujemo neočekivano!

 

Međutim, kada je u pitanju Dominik Vest, on i Čarls svakako imaju nešto zajedničko: obojica su preljubnici.


Ljubavna priča princa Čarlsa i Kamile Parker, njegove današnje supruge s kojom je dugo varao princezu Dajanu, poznata je do najsitnijih detalja, dok je afera Dominika Vesta s mladom glumicom bila najveća vest tih dana i potom je vrlo brzo zaboravljena.


Pre dve godine, Vest, tada pedestogodišnjak, i 19 godina mlađa glumica Lili Džejms viđeni su zajedno tokom romantičnog vikenda u Rimu, dok su pravili pauzu od snimanja drame The Pursuit Of Love.

 

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Njih dvoje su otvoreno razmenjivali nežnosti u javnosti, šetali zajedno, vozili električne trotinete, ručali u poznatom restoranu... uprkos tome što je Vest u braku s Ketrin Ficdžerald.


Glumac, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama The Wire i The Affair, nije nosio burmu, ali koliko je javnosti poznato on je i dalje u braku s Ketrin, s kojom ima troje dece Sinona, Doru i Frensisa, a venčani su od 2010. godine.


Kako je tada pisao Daily Mail, Dominikova supruga je bila potpuno slomljena nakon što su se u medijima pojavile fotografije glumčeve preljube.


Ketrin pokušava da razgovara s Dominikom, ali on je isključio telefon. Mislila je da je njihov brak dobar, a sada je verovatno završen – rekao je, između ostalog, izvor blizak Ficdžeraldovoj.


Međutim, baš kad je delovalo da je njihovom braku došao kraj, usledio je obrt kom se niko nije nadao.


Ubrzo nakon što su fotografije osvanule na svim svetskim portalima koji se bave životima zvezda, Dominik Vest je viđen kako se vraća kući, a zatim je usledilo novo iznenađenje.


Par je, naime, izašao pred novinare i fotografe okupljenje ispred njihovog porodičnog doma i pozirao zagrljen, a poneli su i rukom pisane poruke koje su potpisali i u kojima je stajalo:


Naš brak je čvrst i još uvek smo i te kako zajedno. Hvala vam.

 

1 / 6 Foto: MIKE / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Mediji su tada dodali da se na obema porukama vidi Dominikov rukopis, kao i da on i dalje ne nosi burmu.


Nakon toga, par je nastavio kao da se ništa nije dogodilo, a početkom ove godine viđeni su kako zajedno šetaju na jednom bazaru u Londonu.


Dominika su jednom prilikom predstavnici medija pitali da prokomentariše dramu u medijima koja je trajala nekoliko dana zbog otkrivanja njegove afere, a on je odgovorio:


Ah, nisam rad da pričam o tome. Ima mnogo toga da se kaže, ali plašim se da ne može sad.

 


Dominik Vest, koji je u svojoj popularnoj seriji The Affair igrao preljubnika Nou Soloveja, u jednom intervjuu je otvoreno govorio o svojim stavovima o monogamiji, kada je istakao da to nije "nužno prirodan način" i da će "uvek biti prevare i intriga".

 

Zlonamerni bi rekli – stiže nam jedan izvrsni televizijski Čarls.

 

Dominik Vest
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker