tajne njenog izgleda

Ima 67 godina i stas za ponos: Mirjana Karanović je jednu grupu namirnica odavno izbacila iz ishrane

10

Čuvena glumica pažljivo planira svoj jelovnik, koji je radikalno promenila, pa danas izgleda bolje nego ikad

Mirjana Karanović
Mirjana Karanović foto: Zorana Mandic/ATAImages

Popularna glumica Mirjana Karanović spada u najlepše žene naše javne scene, a tu titulu čvrsto drži i u sedmoj deceniji.

 

Ona u svakoj prilici ostavlja utisak i uvek je savršeno stilizovana, a s vremena na vreme na Instagramu deli i fotografije s plaže ili iz garderobe, pa njeni pratioci imaju priliku da vide da i danas Mirjana može da se pohvali zavidnim stasom.


Naravno, ništa ne pada s neba, pa tako glumica za svoj fenomenalan izgled može da zahvali načinu ishrane kom je odana.

 


Kako je nedavno istakla, ona već dugo ne konzumira meso.


Pre 27 godina sam prestala da ga jedem. Nikad ga nisam ni volela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće – rekla je svojevremeno za Hello.

Uz to, poslednjih godina je uspela da iz svoje ishrane eliminiše i hleb, ali ne samo to – radikalno je promenila svoj jelovnik i fokusirala se na zdrave izvore hranljivih materija.


Potpuno sam izbacila testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničenim količinama – objasnila je ona i dodala da joj nedostaje burek.


Naravno, ishrana nije jedina zaslužna, budući da glumica vredno trenira, a u više navrata je delila fotografije i snimke iz teretane.

 

Mirjana Karanović u teretani
Mirjana Karanović u teretanifoto: mirjanakaranovic/Instagram

BONUS VIDEO

Mirjana Karanović nakon dodele nagrade za životno delo

 

makonda-tracker