sinonim za glamur

1 dan & 3 haljine pred kojima možete samo da se poklonite: Eva Longorija je stigla u Kan i spremila – SPEKTAKL

0

Čak i nešto ležernije, dnevno izdanje Eve Longorije može da posluži kao inspiracija za najsvečanije trenutke, a kada je pala noć – zna se ko mora da bude zvezda crvenog tepiha ako je Eva tu.

Eva Longorija u Elie Saab haljini na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma Kinds Of Kindness
Eva Longorija u Elie Saab haljini na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma Kinds Of Kindnessfoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Američka glumica Eva Longorija jedna je od onih koji nikada ne propuštaju Kanski festival, pa tako ni ova godina ne može da prođe bez njenog osmeha na crvenom tepihu.


Budući da se brendovi utrkuju u tome ko će sarađivati s njom, to znači i da ćemo svedočiti nezaboravnom stilu i savršenoj meri glamura i seksepila, za koju se zvezda serije "Očajne domaćice" specijalizovala od početka karijere.


Eva Longorija juče se pojavila prvi put u Kanu ove godine, a već je promenila nekoliko modnih izdanja, a zaista je teško reći koje je najbolje.

3 prelepe haljine Eve Longorije za prvi dan u Kanu

 

Glumica je najpre viđena kako izlazi iz hotela "Martinez" u braon kožnoj haljini, modelu midi dužine koji je u potpunosti pripijen uz telo i pogodan za niz prolećnih svečanijih prilika.

 

Eva Longorija ispred hotela 'Martinez' tokom 77. Kanskog festivala
Eva Longorija ispred hotela "Martinez" tokom 77. Kanskog festivalafoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Eva se odlučila za model tankih bretela i dubokog polukružnog izreza, dok sve krase teksturisane vertikalne linije koje vizuelno izdužavaju figuru.


Nakon toga, popularna holivudska zvezda prošetala je crvenim tepihom na svečanoj premijeri filma Kinds Of Kindness, a za tu priliku spremila je veličanstvenu toaletu modne kuće Elie Saab.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Vrlo smela zahvaljujući dubokom izrezu koji se pruža ispod grudi, ova kreacija ima je svetlucava i ima šlep zahvaljujući kojem je Eva izgledala spremno za najglamuroznije dane godine.

 

Eva Longorija u Elie Saab haljini na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma Kinds Of Kindness
Eva Longorija u Elie Saab haljini na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma Kinds Of Kindnessfoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Za kraj, glumica se pojavila na gala večeri u organizaciji juvelirske kuće Chopard, a tom prilikom je izgledala veoma otmeno, u svetlucavoj srebrnoj kolumn haljini koja suptilno ističe njene obline.

 

Eva Longorija tokom 77. Kanskog festivala
Eva Longorija tokom 77. Kanskog festivalafoto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upotpunila je svoj stil luksuznim dijamantskim čokerom, a sve je zaokružila raskošnim plišanim ogrtačem u kontrastnoj crnoj boji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo srpskog telohranitelja u Kanu

 

makonda-tracker