večno trendi

Potrebni su vam 10 minuta i presa: Breskvičina omiljena frizura čini da kosa izgleda bujno, a nosi se uvek & svugde

0

Stil koji u poslednje vreme bira Breskvica lako se postiže i ako nemate mnogo frizerske veštine, i to za vrlo kratko vreme!

Anđela Ignjatović Breskvica proteklih meseci ima kraću kosu nego ranije
Anđela Ignjatović Breskvica proteklih meseci ima kraću kosu nego ranijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica već neko vreme nema prepoznatljivu dugu kosu, a vatrenocrvenu boju zamenila je prirodnijim, neutralnijim smeđim nijansama.


Ona se opredelila za bob frizuru, koja joj stoji fenomenalno, a pevačica koja je proteklih meseci postigla veliki uspeh zahvaljujući pesmi "Gnezdo orlovo" uglavnom bira da je oblikuje u nežne talase.


Talasasti bob nije nikakva novina – u pitanju je pouzdan stil koji je uvek u modi i prikladan je za svaku priliku, od najležerniih do veoma svečanih, a spada i u frizure koje čine da izgledamo mladoliko i živahnije.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uz to, talasi dodaju kosi volumen i pokret i ne čudi što Breskvica u poslednje vreme gotovo u svakoj prilici ima ovako praktičnu frizuru.

 

Anđela Ignjatović Breskica u poslednje vreme uglavnom nosi talalastu bob frizuru
Anđela Ignjatović Breskica u poslednje vreme uglavnom nosi talalastu bob frizurufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na jednoj promociji kojoj je juče prisustvovala u Beogradu pevačica ju je obogatila dugim šiškama prebačenim sa strane, a talasasti bob je jedna od frizura za koje se najčešće snimaju tutorijali na društvenim mrežama.

 

Najjednostavniji način da napravite ovakvu frizuru jeste uz pomoć pegle za kosu, a u nastavku pogleadajte i kako.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mario iz Novog Sada napravio najveću frizuru na svetu

 

makonda-tracker