modni trikovi

Imitirajte stil Viktorije Bekam bez mnogo muke: Jedan detalj je baš sve što vam je potrebno (FOTO)

0

Do pre nekoliko godina ovaj detalj je bio rezervisan isključivo za svet venčanja.

 

A post shared by rusikruter (@rusikruter) on

 

No, činjenica je da se upravo to dogodilo i da su i te kako pogrešili.

Ne samo da su cipele u beloj boji (praktično svih modela i oblika!) zaživele kao modni trend, već postale i jedan od omiljenih.

 

Buduće mlade, zaboravite bele cipele: Trendi neveste u 2017. biraju obuću u ovoj boji - i izgledaju spektakularno (FOTO)

 

Za vas koji se još uvek dvoumite oko toga da li potrošiti novac na potpetice ili sandale u tonu koji može da se nosi samo tokom jedne sezone, imao dve reči za vas: Viktorija Bekam.

 

Loutorpova upućuje upravo na popularnu dizajnerku i modnu ikonu, kao najbolji primer za nadogradnju autfita sa statemant detaljem, a to su potpetice u beloj nijansi.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Viktorija ne samo da ih često nosi, već ih naravno ima i u svojoj aktuelnoj kolekciji, a u kojoj meri ovaj aksesoar podiže izgled dovoljno je pogledati neka njena izdanja.

Dogodilo se to da sada već posedujem čitavu kolekciju obuće u beloj boji. Baletanke, mules sandale sa kiten štiklom, vrtoglave potpetice, blok štikla... One jednostavno čine da vaša stopala izgledaju elegantno, a izgledaju dobro i uz crnu odeću, teget, neutralne tonove, printove, džins. Poenta je što bele cipele čine da tamna odeća na vama nekako na poseban način izbija u prvi plan, a onoj u jarkim tonovima daje potreban balans. Njihova moć je nesporna i Victoria to ne samo da zna, već i odlično demonstrira", zaključila je Rebeka.

 

makonda-tracker