da li biste probali?

Njene fotografije u kupaćem su TEMA LETA: Nina Badrić uz pomoć Novakovog načina ishrane dovela liniju do savršenstva

0

Popularna pevačica otkrila je kako je uspela da izvaja savršenu figuru i oseća se daleko bolje nego ranije

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pop pevačica Nina Badrić, koju su regionalni mediji prozvali balkanskom Monikom Beluči, jedna je od nesumnjivo najatraktivnijih žena na našim prostorima.


Muzička zvezda čarobnog glasa u svakoj prilici izgleda očaravajuće, a mnogi su bili iznenađeni kada su nakon njene nedavne proslave rođendana saznali da je Nina napunila 50 godina. Posebnu pažnju privlače njene fotografije s plaže, budući da dobar deo leta provodi na Hvaru, gde ima luksuznu kuću, a često pozira u kupaćim kostimima.

 

Ona je više puta pokazala da može da se pohvali manekenskim stasom, a nedavno je otkrila čemu može da se zahvali na svojoj vitkoj figuri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Naime, kako je objasnila, pre dve godine je rešila da promeni režim ishrane – izbacila je sve namirnice životinjskog porekla i jedino čime se ponekad počasti jeste riba.


Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na pređašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe – izjavila je ona jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Nina je započela ovakav način ishrane poučena iskustvom drugih, pre svega srpskog tenisera Novaka Đokovića.


Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se utrostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope – rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Ipak, kako je napomenula, nije u pitanju dijeta koja se drži dok se linija ne dovede do savršenstva, već potpuna promena načina života.


Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život – naglasila je Nina.

 

 

makonda-tracker