(FOTO)

Nije letnja boja, ali je pun pogodak! Nina Badrić u kupaćem kostimu koji možete nositi sa 20, ali i sa 70 godina

0

Nina Badrić je posebnim režimom ishrane svoju liniju dovela do savršenstva i ponosno je pokazuje.

foto: Instagram/badrich
foto: Instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić uživa na hrvatskom primorju, a kako je jako aktivna na Instagramu, njene fotografije su pravi raj za oči, a Nina uvek služi kao dobar primer za inspiraciju i savršen modni ukus.

 

Pevačica nas redovno oduševljava svojim haljinama, elegantnim kreacijama, sofisticiranim držanjem i harizmom, ali ovog puta nas iznenađuje prizorima s mora koji su prelepi.

Već smo videli da Nina ima odličan ukus kad su kupaći kostimi u pitanju, a poslednja objava u crnom prozirnom jednodelnom kostimu pokupila je mnoštvo pozitivnih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ona se odlično oseća i zadovoljna je svojim izgledom, a otkrila je i kako je pre dve godine uvela poseban režim ishrane kojim je prezadovoljna.

 

- Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve prehrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - iskrena je bila ona.

 

Bez sumnje da Nina Badrić izgleda bolje nego ikad i svako njeno novo pojavljivanje je nova ideja i originalnost, tako da, pored nestvarnog glasa, pevačica poseduje i neverovatan stil.

 

makonda-tracker