veličanstvena

I muškarci i žene su je gledali hipnotisano: Monika Beluči ponovo u JEDINOM modelu pantalona koji nosi godinama

0

Italijanska filmska diva i jedna od najlepših žena u istoriji svetskog filma ne pojavljuje se u javnosti često koliko bismo želeli, ali svaki put nam oduzme dah.

foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Glumica Monika Beluči (57) pre nekoliko dana je uživala u modnoj reviji brenda Dolce&Gabbana koja je održana na Siciliji, a ovog puta je imala još više razloga da dešavanja na pisti prati sa širokim osmehom.


Naime, među manekenkama je bila njena ćerka Deva (17), koja je ponela nekoliko modela i svima oduzela dah pokazavši da slavna Monika ima dostojnu naslednicu kada je u pitanju lepota.

 

Čuvena glumica bodrila je svoju mezimicu iz prvog reda, a društvo joj je pravila mlađa ćerka Leoni. Uprkos tome što je Deva bila zvezda večeri, njena mama Monika je, kao i uvek, privukla mnogo pažnje okupljenih, a ona se ponovo opredelila za klasični stil po kom je godinama prepoznatljiva.

 


Belučijeva je za ovu priliku odabrala crno odelo modne kuće Dolce&Gabbana, sastavljeno od kratkog i strukiranog blejzera sa sjajnim reverima i lažnim džepovima na preklop, kao i modela pantalona koji joj je definitivno omiljeni. U pitanju su duboke crne pantalone nešto širih nogavica u kakvom slavnu divu viđamo godinama.

 

1 / 9 Foto: Mimmo Carriero/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia


Reč je o modnom klasiku, koji naročito proteklih godinama doživljava pravi bum, a u pitanju je tip pantalona koji odiše elegancijom i daje šik notu svakoj odevnoj kombinaciji. To posebno postiže zahvaljujući činjenici da Monika obično nosi crnu boju, koja je odlična za kombinovanje i svaki autfit čini otmenijim — čak i onaj za šetnju i kupovinu!


Glumica je odelo ponela preko crnog korseta, a sve je začinila crnom torbicom i naočarima za sunce.
 

 

makonda-tracker